Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.1°C17.3°C
3 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
11.3°C14.6°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.5°C14.4°C
3 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.3°C15.2°C
2 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
10 °C
10.4°C10.4°C
1 BF 74%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ


Ελληνοκινεζική συνεργασία Μια ξεχωριστή ενημερωτική εκπομπή μεταδίδει η ΕΡΤ1 απόψε, στθς 11.45 μ.μ. Πρόκειται για συμπαραγωγής της ΕΡΤ και του αγγλόφωνου καναλιού CGTN της κινεζικής τηλεόρασης CCTV με τίτλο «Διάλογοι πολιτισμών» και θέμα «Οι νέες ισορροπίες στο διεθνές σύστημα και η ελληνοκινεζική συνεργασία». Στην εκπομπή συμμετέχουν διεθνείς προσωπικότητες: ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ Εχούντ Ολμέρτ, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, ο πρόεδρος του Ερευνητικού Ινστιτούτου «Διάλογοι των Πολιτισμών» Βλαντίμιρ Γιακούνιν, καθώς και ο οικονομολόγος και πρώην αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας Justin Yifu Lin. Η εκπομπή μαγνητοσκοπήθηκε στην αγγλική γλώσσα στη Ρόδο, στο περιθώριο του διεθνούς φόρουμ Ρόδος 2018. Παρουσιάζουν ο Φάνης Παπαθανασίου και η Κινέζα δημοσιογράφος του CGΤΝ Liu Xin.

Συνάντηση ΕΣΗΕΑ - ΚΙΝ.ΑΛΛ. Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ, τη Ν.Δ., το ΚΚΕ και το Ποτάμι, με εκπροσώπους του ΚΙΝ.ΑΛΛ. συναντήθηκε χθες το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για την εύρυθμη λειτουργία της ενημέρωσης. Όπως ενημερώνει η ΕΣΗΕΑ, οι εκπρόσωποι του ΚΙΝ.ΑΛΛ. Σ. Μαλέλης, Ν. Βοσδογάνης και Φ. Φιλιππακόπουλος δήλωσαν ότι έχουν ταυτόσημες απόψεις με την ΕΣΗΕΑ στα ζητήματα άρσης του «εμπάργκο», ακύρωσης της διαδικασίας αυτοφώρου για τον Τύπο και κατάργησης του «τυποκτόνου νόμου». Να σημειωθεί πάντως ότι ο "τυποκτόνος νόμος" έχει καταργηθεί προ τριετίας.

Για τη στοχοποίηση των αθλητικών συντακτών από παράγοντες και οπαδούς Συνάντηση με το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ζητά η ΕΣΗΕΑ προκειμένου να βρεθεί τρόπος να ελεγχθεί το πρόβλημα στοχοποίησης και επιθέσεων σε αθλητικούς συντάκτες. Όπως σημειώνει η ΕΣΗΕΑ, ζητάει τη συμβολή της Ανεξάρτητης Αρχής «σχετικά με τη στοχοποίηση των συναδέλφων από αθλητικούς παράγοντες και οπαδικές εκπομπές σε ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ και τους κινδύνους που προκύπτουν για την εργασία και την ασφάλειά τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL