Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.0°C25.2°C
3 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.8°C25.4°C
2 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C21.6°C
4 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
0 BF 33%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Υπέρ της κατάργησης του αυτοφώρου για τους δημοσιογράφους το ΚΚΕ Υπέρ της κατάργησης της διαδικασίας του αυτοφώρου για τους δημοσιογράφους, καθώς και υπέρ της αλλαγής του νομοθετικού πλαισίου, ώστε να μην γίνονται οι δημοσιογράφοι έρμαια των δικαστικών διώξεων, τοποθετείται το ΚΚΕ. Αυτό προέκυψε μετά από συνάντηση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, υπό την πρόεδρο Μαρία Αντωνιάδου, με τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου του κόμματος Γιάννη Γκιόκα.

Ο Χρήστος Σπίρτζης είναι προσκεκλημένος της Βάλιας Πετούρη στην ενημερωτική εκπομπή «Επτά», σήμερα το μεσημέρι στις 12.30 στην ΕΡΤ1. Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών μιλάει για τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, για τις αντιδράσεις των εργαζομένων, τον εκσυγχρονισμό των συγκοινωνιών και τις νέες διαδρομές του μετρό.

«Απαράδεκτη» χαρακτήρισε τη σημερινή εικόνα της ΕΡΤ η Φ. Γεννηματά μετά τη συνάντηση με την "Ένωση Εργαζομένων ΕΡΤ". Να θυμίσουμε ότι η κ. Γεννηματά συμμετείχε στην κυβέρνηση που έκλεισε την ΕΡΤ και ότι η Ένωση Εργαζομένων που τη συνάντησε απαρτίζεται από εργαζόμενους που έμειναν στον δρόμο μετά το"μαύρο". Κατά τα λοιπά, η Φ. Γεννηματά δήλωσε: "Οι ευθύνες βαραίνουν τους υπουργούς, τη διοίκηση, την παραδιοίκηση της ΕΡΤ. Εμείς όμως, το Κίνημα Αλλαγής, πιστεύουμε στον ρόλο της δημόσιας τηλεόρασης. Και θα αγωνιστούμε για να αποκατασταθεί, να γίνει αυτό που της αξίζει. Γι’ αυτό και σταθήκαμε απέναντι στο 'εμπάργκο' της Ν.Δ., που υποκρύπτει την ίδια ακριβώς απαράδεκτη και αντιδημοκρατική λογική με τους ΣΥΡΙΖΑ / ΑΝ.ΕΛΛ.".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL