Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μάχη στήθος με στήθος τα κανάλια, στο 14%

ANT1, ALPHA, STAR, ΣΚΑΪ με νέο πρόγραμμα

Η μάχη της τηλεθέασης ανάμεσα στα κανάλια έχει ξεκινήσει ήδη από τη Δευτέρα, για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια, με βαριά τηλεοπτικά χαρτιά, εκπομπές ψυχαγωγίας. Πέντε αδειοδοτημένοι τηλεοπτικοί σταθμοί δίνουν τη μάχη κυρίως στο prime time (ώρα 20.00 - 24.00) επιδιώκοντας τα υψηλότερα μερίδια τηλεθέασης. Για την ακρίβεια, προς το παρόν, νέο πρόγραμμα εκπέμπουν οι ANT1, Alpha, Star και ΣΚΑΪ, ενώ το Epsilon αναμένεται με νέο πρόγραμμα και το νέο όνομα «Open» τον Οκτώβριο.

Αποτέλεσμα; Τα τέσερα κανάλια, ANT1, Alpha, Star και ΣΚΑΪ, κινούνται στην περιοχή του 14%. Η Nielsen για τις δύο πρώτες μέρες του νέου προγράμματος, Δευτέρα και Τρίτη, δείχνει ότι το τηλεοπτικό μερίδιο μοιράζεται στους τρεις σχεδόν ισομερώς, ενώ ο ΣΚΑΪ κινείται στο 13%. Το Mega έχει περιοριστεί γύρω στο7%, όπως και το Epsilon.

Αναλυτικότερα, τα πρώτα στοιχεία της Nielsen δείχνουν ότι οι παλιές σειρές του Alpha ("Τατουάζ", "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα") συνεχίζουν τη δυναμική τους από τα προηγούμενα χρόνια. Πολύ καλές ενδείξεις έχει επίσης η σειρά «Η επιστροφή» από τον ΑΝΤ1. Στην πρώτη δεκάδα των πιο δημοφιλών σειρών κατατάσσονται επίσης τα ριάλιτι μόδας του Star "Shopping Star" και "Next Top Model". Στην πρώτη δεκάδα επίσης τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Alpha και ΑΝΤ1, που προσελκύουν περίπου 450.000 τηλεθεατές.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

ΑΜΚΑ μόνο για Έλληνες

Δεν είχαν πει φυσικά πριν τις εκλογές ότι θα καταργήσουν τον ΑΜΚΑ για τους μετανάστες και τους αιτούντες άσυλο. Πρώτον, για να μην αποξενωθούν από μια ομάδα φιλελεύθερων ψηφοφόρων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο