Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.7°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.7°C24.9°C
1 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C21.6°C
4 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
3 BF 33%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Οι ΗΠΑ στη ΔΕΘ: Ν. Παππάς, Τζ. Πάιατ Στην 83η ΔΕΘ και στη συμμετοχή των ΗΠΑ ως τιμώμενης χώρας, είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Επόμενη μέρα» της ΕΡΤ 1 απόψε στις 22.00 ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ, ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου Σίμος Αναστασόπουλος και στελέχη αμερικανικών επιχειρήσεων που μετέχουν στη φετινή ΔΕΘ μιλούν στον Φάνη Παπαθανασίου για τις προοπτικές ενίσχυσης των ελληνοαμερικανικών σχέσεων και για τη στρατηγική συνεργασία των δύο χωρών.

Ο ΣΚΑΪ στη μυθοπλασία Σειρά μυθοπλασίας, μάλιστα καθημερινή, εντάσσει στο πρόγραμμά του ο ΣΚΑΪ, για πρώτη φορά. Πρόκειται για καθημερινή κομεντί, σε σενάριο Ρένας Ρίγγα, η οποία θα αρχίσει να προβάλλεται μέσα στον Σεπτέμβριο, όμως ακόμη δεν έχει αποφασιστεί η ώρα προβολής, πριν ή μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Ο τίτλος της σειράς -έχουν ήδη γυριστεί 25 επεισόδια- είναι «Όσο έχω εσένα» και πρωταγωνιστές οι Δημήτρης Κουρούμπαλης, Ευγενία Σαμαρά, Υρώ Μανέ, Ελένη Κρίτα, Κώστας Κόκλας, Νικόλας Μπράβος, Μαρία Κωνσταντάκη. Σύμφωνα με τους επιτελείς του σταθμού, εξετάζεται η ανάθεση και δεύτερης σειράς μυθοπλασίας από προτάσεις που έχουν κατατεθεί, η οποία θα προβληθεί από το νέο έτος.

Ο ΣΚΑΪ κλείνει την πόρτα Και μπορεί ο ΣΚΑΪ στη μυθοπλασία να επενδύει με αξιώσεις -παρά το "τέταρτο Μνημόνιο" που επιβάλλει... ο ΣΥΡΙΖΑ-, στις εργασιακές σχέσεις όμως επιβάλλει δικό του, εσωτερικό Μνημόνιο στους εργαζόμενους. Αυτός είναι ο λόγος που δεν επέτρεψε την είσοδο στο κτήριο του Φαλήρου των εκπροσώπων του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, που ζήτησαν να μπουν, προκειμένου να είναι παρόντες σε συνέλευση εργαζομένων, με αφορμή άδικη απόλυση δημοσιογράφου.

Για την είσοδο της προέδρου της ΕΣΗΕΑ Μ. Αντωνιάδου και άλλων μελών του Δ.Σ. ζητήθηκε να κατατεθεί... γραπτό αίτημα, κάτι το οποίο δεν προβλέπεται από καμία νομοθεσία. Η ΕΣΗΕΑ κήρυξε στάση εργασίας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και το skai.gr σήμερα, 11.30 - 13.30, προκειμένου να πραγματοποιηθεί συνέλευση στα γραφεία της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL