Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.1°C15.9°C
3 BF 90%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
2 BF 77%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C13.2°C
4 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.1°C18.0°C
5 BF 78%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 100%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ο ΕΔΟΕΑΠ για την επαρχία Με στόχο να καλυφθούν ιατροφαρμακευτικά περί τα 3.000 νέα μέλη του ΕΔΟΕΑΠ -και τα προστατευόμενα μέλη τους- στην περιφέρεια, ο ΕΔΟΕΑΠ προωθεί άμεσα την υπογραφή σύμβασης με έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους ιατρικών υπηρεσιών και διαγνωστικών κέντρων, την Affidea. Η σύμβαση, που θα εξασφαλίσει τα μέλη του Ταμείου εκτός Αττικής και Θεσσαλονίκης, αναμένεται να υπογραφεί εντός των επόμενων ημερών.

Άφαντος στην τριμερή υπ. Εργασίας και ΕΣΗΕΑ ο εκπρόσωπος του Β. Μαρινάκη Αν και η ΕΣΗΕΑ παρευρέθηκε, άφαντος παρέμεινε χθες το πρωί ο εκπρόσωπος της εταιρείας Άλτερ Έγκο του Βαγγέλη Μαρινάκη ("Βήμα", "Νέα", in.gr κ.λπ.) στην τριμερή συνάντηση που είχε προσδιοριστεί στο γραφείο του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας Α. Νεφελούδη. Η συνάντηση είχε ζητηθεί από την ΕΣΗΕΑ προκειμένου να συζητηθούν οι αλλεπάλληλες απολύσεις δημοσιογράφων από το συγκρότημα, αλλά και οι εργασιακές σχέσεις που επικρατούν. Από την πλευρά της ΕΣΗΕΑ ζητήθηκε να πραγματοποιηθεί επόμενη συνάντηση.

«Nomads» η απάντηση του ΑΝΤ-1 στο Survivor Επιμένει στο ριάλιτι επιβίωσης «Nomads» -κάτι ανάλογο του Survivor- ο ΑΝΤ1 και προγραμματίζει να το εντάξει από τη νέα σεζόν. Το ριάλιτι θα γυρίζεται στη Μαδαγασκάρη και καλεί τους συμμετέχοντες «να επιβιώσουν με ελάχιστη τροφή και να παλέψουν με τις δυσκολότερες δοκιμασίες». Μεγάλη ταλαιπωρία δηλαδή. Υπόσχεται δε δύο καινοτομίες: Πρώτον, το τελευταίο επεισόδιο κάθε εβδομάδας θα μεταδίδεται live. Δεύτερον, δεν θα υπάρχει χρέωση για την ψήφο, θα είναι δωρεάν, μέσω ειδικού application, το οποίο μπορούν όλοι να κατεβάσουν στα κινητά ή στα τάμπλετ. Το χρηματικό έπαθλο για τον νικητή θα είναι 150.000 ευρώ.


Τα καλά και τα συμφέροντα Πολλά λεφτά είναι, λέγανε από τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη, το κόστος για την ΕΡΤ, που αγόρασε τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων πρωταθλήματος 7 ομάδων της Σούπερ Λιγκ -μεταξύ των οποίων και του Παναθηναϊκού- έναντι 17 εκατ. ευρώ για την περίοδο 2018-19 για 105 ζωντανούς αγώνες. Όταν η ΕΡΤ αγόραζε τα δικαιώματα του Ολυμπιακού μόνο έναντι 7 εκατ. ευρώ το 2008 για μόλις 17 εντός έδρας αγώνες, ήταν συμφέρον για την ΕΡΤ τότε. Έτσι φαίνεται...

Ντέρμπι από τον καναπέ Ότι η ΕΡΤ «χτυπάει» πρωτιές στην τηλεθέαση, όταν μαζεύει εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές (που βαρέθηκαν να πηγαίνουν στα καφενεία να βλέπουν τα συνδρομητικά), όλα αυτά μάλλον χρεώνονται ως... αποτυχία!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL