Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.6°C18.0°C
3 BF 76%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.1°C14.4°C
2 BF 81%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
12.7°C14.8°C
3 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.2°C20.8°C
3 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.9°C12.4°C
0 BF 94%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ομιλία Κουτσούμπα από την ΕΡΤ Την ομιλία του γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα στο 27ο αντιιμπεριαλιστικό διήμερο της ΚΝΕ στην Πάτρα θα μεταδώσει η ΕΡΤ2 απόψε, ώρα 8 το απόγευμα.

Μουσικά Σύνολα ΕΡΤ - Συναυλία στην Τήνο Έργα των Ζακ Όφενμπαχ, Αντονίν Ντβόρζακ, Γιοχάνες Μπραμς και Γιώργου Πλουμπίδη στον Αύλειο Χώρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Τήνου παρουσιάζει η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα το Σάββατο, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Έτους Χαλεπά, με ελεύθερη είσοδο. Η μουσική διεύθυνση είναι του Παναγιώτη Διαμαντή.

Συνεχίζεται η στελέχωση της ΕΡΤ με την πλήρωση των θέσεων που προκηρύσσονται, σε εφαρμογή του νέου οργανογράμματος. Συγκεκριμένα, στη Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης τοποθετούνται: στη θέση προϊσταμένης του News Room η δημοσιογράφος Έφη Ζέρβα. Στη θέση προϊσταμένου Υποδιεύθυνσης Εξωτερικών Μεταδόσεων ο Δημ. Δεουδές. Στη θέση προϊσταμένου Διεύθυνσης Τεχνικής Λειτουργίας Τηλεόρασης ο Κ. Καραμπάς. Στη θέση προϊσταμένου Διεύθυνσης Εσωτερικής Παραγωγής ο Π. Κατσούλης. Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ο δημοσιογράφος Βασίλης Βασιλόπουλος.

Το Γκραν Πρι του Σίλβερστον (Βρετανίας) την Κυριακή στην ΕΡΤ2 και την ΕΡΤHD. Ζωντανά, στις 4.10 μ.μ., στα μικρόφωνα θα βρίσκονται οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ Νίκος Κορόβηλας και Ηλίας Παπαϊωάννου. Καλεσμένοι στο στούντιο ο Κωνσταντίνος Μαρκουίζος, γνωστός και ως «Ιαβέρης jr», καθώς και η δημοσιογράφος του Ειδικού Τύπου Πόπη Παπαμιχαήλ.

Εφορευτική Επιτροπή ΕΣΗΕΑ Είκοσι ένας υποψήφιοι για την εκλογή νέας Εφορευτικής Επιτροπής στην ΕΣΗΕΑ. Τυχόν ενστάσεις μέχρι σήμερα το απόγευμα. Οι εκλογές διεξάγονται την Πέμπτη 12 Ιουλίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL