Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σούπερ κάλυψη της ΔΕΘ από την ΕΡΤ3

Πλήθος εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο και στη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας, με αφορμή τη ΔΕΘ, θα καλύψουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ3, σε ένα πρόγραμμα υψηλής...

Πλήθος εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο και στη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας, με αφορμή τη ΔΕΘ, θα καλύψουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ3, σε ένα πρόγραμμα υψηλής ποιότητας, το οποίο, όπως όλα δείχνουν, θα ανταποκρίνεται στην κοινωνική πραγματικότητα και στο νόημα που δίνει η κοινωνία της Θεσσαλονίκης στις εκδηλώσεις για τη ΔΕΘ. Τη δική της "κάλυψη" στη ΔΕΘ θα κάνει και η ΔΤ.

Η ΕΡΤ-3 θα καλύψει τις κινητοποιήσεις της μεγάλης πανεργατικής διαδήλωσης στη Θεσσαλονίκη σήμερα. Σήμερα επίσης θα μεταδώσει, ώρα 2.00 τη συνέντευξη Τύπου του Βολιβιανού υπουργού Πολιτισμού.

Στο πλαίσιο της κάλυψης των επισκέψεων των πολιτικών αρχηγών της αντιπολίτευσης, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ-3 έχουν προγραμματίσει:

* Συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην ΕΡΤ3, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις εγκαταστάσεις του καναλιού, ώρα 7.00 μ.μ. Ο Αλέξης Τσίπρας θα δώσει συνέντευξη για τη διαδικτυακή ΕΡΤ, που θα μεταδοθεί απευθείας στις εξής διευθύνσεις: www.ertopen.com, www.thepressproject.gr, www.veetle.com, www.youtube.com/ert3social.

* Από τις ίδιες ηλεκτρονικές διευθύνσεις θα μεταδοθεί επίσης η επίσκεψη και η συνέντευξη στην ΕΡΤ3 του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, ώρα 6.00 μ.μ.

* Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. Φώτης κουβέλης θα επισκεφθεί την ΕΡΤ3 την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, ώρα 7.15 μ.μ., θα μιλήσει στους εργαζόμενους και θα κάνει δηλώσεις για την τρέχουσα πολιτική συγκυρία.

* Ο Δημήτρης Κουτσούμπας γ.γ. του ΚΚΕ, θα επισκεφθεί την ΕΡΤ3 το επόμενο Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, θα μιλήσει στους εργαζόμενους και θα κάνει πολιτικές δηλώσεις.

Την ίδια ώρα, η ΔΤ με αλλαγή στο πρόγραμμά της εντάσσει τις ομιλίες των κυβερνητικών αρχηγών στη Θεσσαλονίκη: Σήμερα, ώρα 10.00 το πρωί μεταδίδει σε ζωντανή σύνδεση την ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Η ροή προγράμματος αλλάζει και την Κυριακή, προκειμένου να μεταδοθεί και η ομιλία του αντιπροέδρου της κυβερνήσεως Ευάγγελου Βενιζέλου, από ώρα 11.00.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κυβέρνηση, ο Άδωνις και το κράτος δικαίου

Στις αρχικές συζητήσεις για το ταμείο ανάκαμψης, στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, πολλές χώρες ζήτησαν να συνδεθεί η κοινοτική χρηματοδότηση με τη λειτουργία του κράτους δικαίου. Το θέμα αυτό έθιγε κυρίως την Ουγγαρία και την Πολωνία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο