Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.2°C21.2°C
2 BF 67%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
13 °C
11.3°C14.5°C
1 BF 89%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
17.7°C22.0°C
6 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
26 °C
23.3°C25.8°C
5 BF 29%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
12.9°C13.5°C
3 BF 100%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Συνέντευξη Αλ. Τσίπρα στην ΕΡΤ Συνέντευξη στην ΕΡΤ θα παραχωρήσει απόψε το βράδυ, μετά το δελτίο ειδήσεων, ο πρωθυπουργός, με αφορμή την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων και την επικείμενη συμφωνία με την ΠΔΓΜ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΡΤ βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να διαμορφώσει το πάνελ των δημοσιογράφων, με συντονίστρια τη Δώρα Αναγνωστοπούλου. Επικρατέστεροι ώς το βράδυ χθες ήταν ο Τάσος Παππάς ("Εφημερίδα των Συντακτών") και ο Αλέξης Παπαχελάς ("Καθημερινή").

Η Αυγή Στο Κόκκινο - εκδήλωση στο Γαλάτσι Στα γραφεία της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Γαλατσίου (Λέσβου 5) πραγματοποιείται απόψε, ώρα 7.30 το απόγευμα, εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Η Αυγή Στο Κόκκινο, τα ΜΜΕ της Αριστεράς σήμερα», με ομιλητές τον διευθυντή της εφημερίδας "Η Αυγή" Άγγελο Τσέκερη και τον διευθυντή του 105,5 Στο Κόκκινο Νίκο Σβέρκο. Παρέμβαση θα γίνει από τη Συντακτική Ομάδα των "Ενθεμάτων" της "Αυγής".

Εκδήλωση της "Εποχής" στη Θεσσαλονίκη «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά σε νέες προ(σ)κλήσεις, σχεδιάζοντας την επομένη ημέρα από τα αριστερά» είναι το θέμα της εκδήλωσης - συζήτησης που διοργανώνει η εφημερίδα «Εποχή», στη Θεσσαλονίκη, με ομιλητές την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, τον βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης Νίκο Παρασκευόπουλο, τον πανεπιστημιακό και πρόεδρο ΕΥΑΘ Γιάννη Κρεστενίτη και το μέλος του Κ.Σ. της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Αρκούδη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, στις 7.30 το απόγευμα, στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης, ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει ο Στράτος Κερσανίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL