Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.2°C
3 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
17 °C
13.6°C19.4°C
2 BF 78%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.4°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.7°C24.8°C
6 BF 33%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 82%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Στις εγκαταστάσεις Alpha - Star το ΕΣΡ για τη σύμπραξη Το συμβούλιο θα ελέγξει εάν τα δύο κανάλια πληρούν τις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος, μετά την αδειοδότησή τους, είπε ο αντιπρόεδροςτου ΕΣΡ Ρ. Μορώνης, ερωτηθείς σχετικά. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην υποχρέωση των καναλιών να απασχολούν 400 εργαζόμενους, να έχουν εγκαταστάσεις ορισμένων τετραγωνικών και καθορισμένο εξοπλισμό. «Θα ζητηθούν μισθολογικές καταστάσεις, ταμεία κ.λπ.» είπε και δεν απέκλεισε επιτόπου έλεγχο των εγκαταστάσεων. Όλα αυτά, αφού τους δοθεί, σύμφωνα με τον νόμο, προθεσμία συμμόρφωσης 6 μηνών.

Συνεχίζει στον Alpha η δαιμόνια Αγγελική Νικολούλη Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» θα συνεχιστεί για 6η χρονιά στον Alpha, σε μια διαδρομή που αριθμεί 24 χρόνια. Μυστηριώδεις εξαφανίσεις και σκοτεινές υποθέσεις περνούν από το μικροσκόπιο της εκπομπής.

Θερινό πρόγραμμα στον Alpha Ξεκινάει τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, με μια νέα ενημερωτική εκπομπή, κάθε μέρα 8.00- 11.00, με τίτλο «Alpha παντού» και παρουσιαστές τον Πέτρο Καρσιώτη και τη Βίκυ Χαντζή.

Σε θέση μάχης για τις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ Το κοινό, ενιαίο ψηφοδέλτιο 57 υποψηφίων για 10 θέσεις στο Δ.Σ. έχει ήδη δημοσιευθεί. Οι συμμαχίες έχουν ήδη συγκροτηθεί. Οι εκλογές ξεκινούν την επόμενη βδομάδα, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή. Κατά γενική ομολογία, τα νέα μέλη του Ταμείου δεν έχουν ενημερωθεί, ήτοι: ΕΡΤ (προσωπικό και τεχνικοί) όπως επίσης και οι τεχνικοί ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών (Αθήνα και επαρχία). Με ευθύνη κυρίως της πλειοψηφίας της διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ. Όπως επίσης και της ΠΟΣΠΕΡΤ, αλλά και των σωματείων, που ολιγώρησαν.

Ένσταση από ΠΟΣΠΕΡΤ; Σαν φάντασμα, ωστόσο, πλανάται πάνω από τον Οργανισμό ασφάλισης του Τύπου και των ΜΜΕ η πληροφορία ότι η ΠΟΣΠΕΡΤ πρόκειται να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, προκειμένου να ακυρώσει τις επικείμενες εκλογές. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ΠΟΣΠΕΡΤ επικαλείται το συνδικαλιστικό δικαίωμα για ξεχωριστά-παραταξιακά ψηφοδέλτια, κάτι όμως που δεν προβλέπεται στον Κανονισμό, ο οποίος ρητά προβλέπει ενιαίο ψηφοδέλτιο για όλους τους υποψηφίους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL