Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.6°C18.0°C
3 BF 76%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.1°C14.4°C
2 BF 81%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
12.7°C14.8°C
3 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.2°C20.8°C
3 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.9°C12.4°C
0 BF 94%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Χωρίς ενημέρωση την Τετάρτη - χωρίς εφημερίδες την Πέμπτη Στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ την ερχόμενη Τετάρτη 30 Μαΐου συμμετέχουν η ΕΣΗΕΑ και τα σωματεία του Τύπου και των ΜΜΕ. Η απόφαση ελήφθη χθες μετά από συνεδρίαση του διασωματειακού συμβουλίου του Τύπου και αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα.

Τελικός Champion League «Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ» στην ΕΡΤ1 το Σάββατο Ο αγώνας ξεκινάει στις 21.45, και μεταδίδεται επίσης από την ΕΡΤ HD και διαδικτυακά από το ert.gr. Στην περιγραφή θα είναι ο Γιώργος Χαϊκάλης και ο Γιώργος Λυκουρόπουλος. Η Pre Game εκπομπή θα ξεκινήσει στις 20.30 με τους Βασίλη Μπακόπουλο και Πέτρο Μαυρογιαννίδη και καλεσμένο τον διεθνή πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και νυν προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Μετά τη λήξη του αγώνα η εκπομπή Post Game παρουσιάζει τον απόηχο του μεγάλου παιχνιδιού.

Ο Αλέξης Χαρίτσης, αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, είναι καλεσμένος του Πάνου Χαρίτου στην εκπομπή «Focus» απόψε το βράδυ στις 23.00 στην ΕΡΤ1. Στο επίκεντρο της συζήτησης η σημερινή πραγματικότητα και τα δεδομένα για τα προγράμματα ΕΣΠΑ, οι προοπτικές, οι δυνατότητες και οι δυσκολίες. Στο στούντιο επίσης ο πρόεδρος της ΓΣΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΕΕ και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Νικόλαος Μανεσιώτης, η πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων Χριστίνα Σακελλαρίδη, το μέλος του Γεωργικού Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών Παναγιώτης Καλογιάννης και οι δημοσιογράφοι Σοφία Δήμτσα και Θάνος Πασχάλης.

«Η μάχη των Ελλήνων ψαράδων» Η υπεραλίευση που καταστρέφει τη θαλάσσια ζωή, το σπάσιμο των καϊκιών που προωθεί η Ε.Ε. με υψηλή αποζημίωση και η νέα γενιά στη θάλασσα είναι τα θέματα που προσεγγίζει η εκπομπή «360°» με τη Σοφία Παπαϊωάννου. Απόψε, στις 24.00, από τον Alpha.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL