Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.7°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.5°C18.5°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.4°C18.0°C
4 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C19.9°C
3 BF 40%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ανανέωση της συνεργασίας Nova - HBO Ανανέωσε η συνδρομητική Nova τη συμφωνία της με την ΗΒΟ, από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής και διανομής τηλεοπτικού περιεχομένου στην Αμερική. Για τα επόμενα χρόνια οι σειρές και οι ταινίες πρώτης προβολής της HBO θα κάνουν πρεμιέρα στα κανάλια Novacinema, ενώ θα είναι διαθέσιμες και μέσω των υπηρεσιών Nova On Demand και Nova Go.

Πεντάωρη στάση εργασίας σήμερα στην ΕΡΤ3 και σε όλα τα ΜΜΕ της Β. Ελλάδας από τις 10.00 έως τις 15.00, κήρυξε η ΕΣΗΕΜ-Θ προκειμένου να πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των μελών, με τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή, στα γραφεία της ΕΣΗΕΜ-Θ.

Δ. Μάρης: Δεσμευτικός για το Διαδίκτυο ο Κανονισμός για την Προστασία των Δεδομένων Ημερίδα για την ενημέρωση των εκδοτών διαδικτύου σχετικά με την εφαρμογή του νέου Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (GDPR), η οποία τίθεται σε εφαρμογή στις 25 Μαΐου, πραγματοποίησε χθες η Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου. Όπως είπε ο πρόεδρος της ΕΝΕΔ Δ. Μάρης, «ο GDPR αποτελεί ένα πρώτο πολύ ισχυρό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση» και πρόσθετε πως «όλοι οι φορείς, δημόσιοι και μη, καθώς επίσης και οι εκδότες καλούνται να σεβαστούν αυτές τις θεμελιώδεις αλλαγές μέσα από αυτήν τη δεσμευτική νομοθετική πράξη που εφαρμόζεται σε όλα τα κράτη και αποτελεί κανονισμό και όχι μια απλή οδηγία”.

Νέες ταυτότητες για τους δημοσιογράφους Όπως ενημερώνει η ΕΣΗΕΑ, η απόφαση υπαγορεύθηκε από την ανάγκη εναρμόνισης της ταυτότητας των δημοσιογράφων της Αθήνας με τα διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα. Αφορά εργαζόμενους ανέργους και συνταξιούχους, έχει διετή ισχύ και την παραλαμβάνουν όλα τα μέλη που είναι ταμιακώς εντάξει, χωρίς άλλες διαδικασίες και με έξοδα έκδοσης 5 ευρώ. Ειδικές ρυθμίσει θα ισχύουν για τα άνεργα μέλη της ΕΣΗΕΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL