Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Θέλει και το.. βόδι Δικάστηκε χθες η αγωγή του δημοσιογράφου Θ. Δημάδη, γνωστού για το «περούκα gate» σε ξενοδοχείο της Ν. Υόρκης, πριν από ενάμισι έτος. Ο δημοσιογράφος, επικαλούμενος έγγραφα του FBI, ισχυρίζεται ότι δεν συνελήφθη, παρότι ακινητοποιήθηκε από την αστυνομία, ελέγχθηκε και εντοπίστηκε με τα υλικά της μεταμφίεσης και του έγινε εξακρίβωση στοιχείων. Ισχυρίζεται επίσης ότι δεν πλαστογράφησε την υπογραφή του Γ. Χριστοφορίδη, συμβούλου τότε του Ν. Παππά. Με την αγωγή του ζητάει να αποζημιωθεί με 200.000 ευρώ από την ΕΡΤ, το ΑΠΕ, την "Εφημερίδα των Συντακτών" κ.ά. Υπενθυμίζεται ότι μεταμφιεσμένος από κοινού με συνάδελφό του παρακολουθούσαν αποστολή υπό τον Νίκο Παππά στο ξενοδοχείο που διέμεναν, με σκοπό να αποσπάσουν την απόδειξη με τα έξοδα του πρωινού και να ...αποδείξουν τις σπατάλες της κυβέρνησης.

Κλεμένο από tokoulouri.com: Σε απόγνωση ο Βασίλης Τσιάρτας, έκανε αίτηση για την αναδοχή όλων των διαθέσιμων παιδιών, πριν προλάβουν τα ομόφυλα ζευγάρια.

Κλεμένο ΙΙ: Power of love, Game of Love ή αλλιώς "Ο έρωτας στα χρόνια της Νεοφιλελέρας".

Στο Epsilon TV η Κατερίνα Ζαρίφη, σύμφωνα με ανακοίνωση του σταθμού, θα παρουσιάζει «ένα πρωτοποριακό παιχνίδι γνώσεων»: δύο ζευγάρια παικτών θα καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις που μπορεί να θέσει μια γιαγιά, ένας οδηγός λεωφορείου, ένας γιατρός, ο περιπτεράς της γειτονιάς σου, ακόμη και ένας καθηγητής πανεπιστημίου. Τα ζευγάρια των διαγωνιζόμενων, αντί να επιλέξουν τον τύπο των ερωτήσεων, επιλέγουν εκείνον που ρωτά.

Μάης '68 με την «Κινέζα» του Γκοντάρ Προφητική δραματική κομεντί του Ζαν Λικ Γκοντάρ, γυρίστηκε το 1967 και παρουσιάζει ένα μικρό, μαοϊκό πυρήνα πέντε ανθρώπων, απομονωμένο σε κάποιο παρισινό διαμέρισμα. Ακούνε Ράδιο Πεκίνο, συζητώντας για την πολιτιστική επανάσταση, τις μορφές δράσης και το νόημα της τρομοκρατίας. Όμως, η πολιτική δολοφονία που σχεδιάζουν δεν θα εξελιχθεί όπως επιθυμούν και θα καταλήξει μια πράξη χωρίς νόημα. Παίζουν οι Αν Βιαζέμσκι, Ζαν-Πιέρ Λεό, Μισέλ Σεμενιάκο. Στην ΕΡΤ2 απόψε, 23.50.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL