Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.1°C25.3°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.0°C
3 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.3°C21.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.5°C24.5°C
3 BF 40%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Η ΑΑΔΕ στο Mega Μερίδιο από τα διαφημιστικά έσοδα του Mega διεκδικεί πλέον και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΑΔΕ έχει μπει στο κανάλι από τον Νοέμβριο προκειμένου να προχωρήσει σε κατάσχεση διαφημιστικών εσόδων. Διεκδικεί συσσωρευμένα χρέη προς το Δημόσιο δύο ετών, που υπολογίζονται σε 25 εκατ. ευρώ. Αν και το κανάλι διέκοψε την προβολή διαφημίσεων από τον Μάρτιο, μεγάλα πακέτα συνεχίζουν να εισρέουν στα ταμεία από προηγούμενες συμφωνίες. Με κατασχέσεις έχουν ήδη δεσμεύσει διαφημιστικά έσοδα από το κανάλι τόσο οι τράπεζες όσο και οι εργαζόμενοι.

Τα βήματα για τον ΕΔΟΕΑΠ Στις 16 Μαΐου λήγει η θητεία του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ και, σύμφωνα με τον νόμο, πρέπει να προκηρυχθούν εκλογές για νέο, αντιπροσωπευτικό Δ.Σ., εκλεγμένο από το διευρυμένο εκλογικό σώμα των ασφαλισμένων. Θεωρείται πιθανό να ζητηθεί και να οριστεί από το δικαστήριο ορισμός προσωρινής διοίκησης έως ότου ενημερώσει ο ΕΦΚΑ για τα νέα μέλη του Ταμείου, οπότε και θα προσδιοριστεί το εκλογικό σώμα. Έως τότε, ο ΕΔΟΕΑΠ θα πρέπει να υπογράψει σύμβαση με τον ΕΦΚΑ για τη διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων των νέων μελών. Υπολογίζεται ότι τελικά στο σύνολό τους τα νέα μέλη μπορεί να υπερβούν τις 5.000.

«Η επομένη μέρα» Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος, ο ομόλογός του της Ν.Δ. Κώστας Σκρέκας, το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Κινήματος Αλλαγής και πρώην υπουργός Νίκος Μπίστης, ο γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛΛ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος και ο δημοσιογράφος Νίκος Σβέρκος είναι οι καλεσμένοι στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου τη Δευτέρα, στις 11 μ.μ., στην ΕΡΤ1.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL