Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.1°C19.8°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.7°C17.0°C
1 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C17.1°C
3 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.8°C17.5°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.9°C16.9°C
0 BF 62%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ο Νίκος Δένδιας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, είναι προσκεκλημένος της Βάλιας Πετούρη στην ενημερωτική εκπομπή «Επτά», αύριο στην ΕΡΤ1 στις 12.30 μ.μ. Μεταξύ άλλων, μιλάει για την πορεία των ελληνοτουρκικών σχέσεων, τις τελευταίες εξελίξεις στο "Μακεδονικό", καθώς και για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Προσφυγιά και μετανάστευση ως κοιτίδες πολιτισμού Εκδήλωση αφιερωμένη στην προσφυγιά και τη μετανάστευση διοργανώνει το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ την ερχόμενη Τρίτη 17 Απριλίου, στη Στοά του Βιβλίου (Πεσματζόγλου 5 και Σταδίου, Αρσάκειο Μέγαρο), στις 7.30 μ.μ. Στην εκδήλωση, που έχει σκοπό να αναδείξει πώς μέσα στα βάσανα και στις αντιξοότητες οι λαοί κουβαλούν τον πολιτισμό και τα τραγούδια τους, ομιλητές θα είναι ο Παντελής Μπουκάλας και ο Ηλίας Βολιότης - Καπετανάκης. Στην εκδήλωση τραγουδούν ο Λάκης Χαλκιάς και η Μπέττυ Χαρλαύτη. Συμμετέχουν φιλικά ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Αφεντούλα Ραζέλη και ο Βασίλης Γισδάκης. Απαγγέλλει η Όλγα Παπά.

Ο Γιάννης Μπέζος είναι καλεσμένος του Ανδρέα Ροδίτη στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές», την Κυριακή 15 Απριλίου, ώρα 9 μ.μ., στην ΕΡΤ2, σε μια συνέντευξη από καρδιάς, όπου ο δημοφιλής ηθοποιός «αυτοψυχαναλύεται», ζητάει συγγνώμη, εξοργίζεται. Καλεσμένοι στην εκπομπή, επίσης, η σύζυγός του Ναταλία Τσαλίκη, καθώς και μια παρέα φίλων και συνεργατών του, η Κατερίνα Λέχου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο σκηνοθέτης Ανδρέας Μορφονιός και ο παλιός ποδοσφαιριστής Αντώνης Νικοπολίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL