Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.5°C22.3°C
4 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
14 °C
13.1°C16.1°C
3 BF 88%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
18.8°C28.2°C
6 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
30 °C
27.2°C29.8°C
6 BF 21%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
2 BF 82%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Εκτός ΕΡΤ ο Σπ. Κρίμπαλης Έπειτα από απόφαση του Δ.Σ. της ΕΡΤ, λύθηκε η συνεργασία με τον Σπύρο Κρίμπαλη, ο οποίος είχε τη θέση εντεταλμένου συμβούλου για το πρόγραμμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το Δ.Σ. έκανε δεκτή την εισήγηση περί «δυσαρμονίας στη συνεργασία του με τη διοίκηση». Ο Σπ. Κρίμπαλης, με εμπειρία πολλών χρόνων στις παραγωγές του Mega, είχε υπογράψει συμβόλαιο για έναν χρόνο, το οποίο λήγει το καλοκαίρι. Οι προτάσεις του για πιο νεανικό και σύγχρονο πρόγραμμα στη δημόσια τηλεόραση είχαν έρθει σε σύγκρουση με τις επικρατούσες αντιλήψεις.

Πειθαρχικά ελεγκτέος ο ρεπόρτερ για τις «συζύγους στρατιωτικών» Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο απέστειλε η ΕΣΗΕΑ την καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) σχετικά με το fake «ρεπορτάζ» που μεταδόθηκε στο Star την περασμένη εβδομάδα για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες στρατιωτικοί και οι οικογένειές τους κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Tέσσερις εταιρείες για τη μέτρηση ακροαματικότητας Στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της ΑΕΜΑΡ ανταποκρίθηκαν οι εταιρείες MRB, Focus - Bari, Metron Analysis και 361ο Rεsearch Solutions. Οι υποψήφιοι θα κληθούν από την ΑΕΜΑΡ να παράσχουν διευκρινήσεις, ώστε να κριθεί ποια ή ποιες από αυτές θα αναλάβουν τη μέτρηση ακροαματικότητας ραδιοφωνικών σταθμών Αττικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL