Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C21.8°C
2 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.0°C20.3°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C16.6°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.1°C
5 BF 37%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C17.1°C
2 BF 56%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Νέα επεισόδια της εκπομπής «Εντός Αττικής» με τον Χρήστο Ιερείδη, που προτείνει αποδράσεις των 30 λεπτών από την Αθήνα, θα προβάλλει η ΕΡΤ από Δευτέρα. Ο νέος κύκλος επεισοδίων, από την ΕΡΤ2 καθημερινά, στις 4.15 μ.μ., περιλαμβάνει επισκέψεις στο Σπήλαιο της Παιανίας, στον Βαρνάβα, στη Ραφήνα, στα Γεράνεια όρη, στον Υμηττό, στην Πάρνηθα με ποδήλατο, στο Αστεροσκοπείο, αλλά και.. στον Εθνικό Κήπο.

Η Ευρώπη για τους δύο Έλληνες αξιωματικούς Οι ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες για να σταματήσει η τουρκική προκλητικότητα και να απελευθερωθούν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, αλλά και η κοινή στάση της μεγάλης πλειονότητας των ευρωβουλευτών μας στα κρίσιμα ζητήματα προβάλλονται στις συνεντεύξεις και στα ρεπορτάζ που φιλοξενούνται αυτό το Σάββατο στην εκπομπή «Checkpoint Alpha» με τη Γιάννα Παπαδάκου. Μεταξύ αυτών, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, η Μαρία Σπυράκη, ο Στέλιος Κούλογλου, η Ελίζα Βόζεμπεργκ κ.ά. Το Σάββατο, στις 12.30 μ.μ., στον Alpha.

«Ο μηχανισμός προπαγάνδας του ISIS» Ντοκιμαντέρ, παραγωγής Ιράν 2015, που παρουσιάζει πώς τα ΜΜΕ επέτρεψαν στους βάρβαρους τρομοκράτες να συνεχίζουν να στέλνουν το αποτρόπαιο μήνυμά τους στον κόσμο. Η αρχή έγινε όταν η τρομοκρατική οργάνωση ISIS διέρρευσε στα ΜΜΕ βίντεο με αποκεφαλισμούς και ομαδικές εκτελέσεις. Η δράση της άρχισε να προβάλλεται ευρύτατα από τους μεγαλύτερους ειδησεογραφικούς οργανισμούς του πλανήτη. Τη Δευτέρα, στις 12.30 π.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL