Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
15.9°C19.3°C
3 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
13.8°C18.0°C
0 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
2 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.9°C16.6°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C12.4°C
0 BF 71%
Νέα αρχή για το «Έθνος»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νέα αρχή για το «Έθνος»

Σε ορίζοντα 30 ημερών οι εφημερίδες «Έθνος» και «Έθνος της Κυριακής» θα έχουν βρει νέο κτήριο για να στεγαστούν, αφού η συνεργασία της ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη με τον όμιλο της 24 Media του Δημήτρη Μάρη για το μάνατζμεντ των εφημερίδων διεκόπη. Σε εύλογο χρόνο και έως ότου μετεγκατασταθούν σε άλλο κτήριο, θα συνεχίσουν να φιλοξενούνται στο κτήριο της Συγγρού.

Η διακοπή της συνεργασίας Σαββίδη - Μάρη για την έκδοση των εφημερίδων ανακοινώθηκε χθες με τον πιο επίσημο τρόπο. «Η 24 Media ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας με την Dimera Eκδοτική αναφορικά με την έκδοση της εφημερίδας ‘Το Έθνος’» αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου.

Ήδη η ταυτότητα της εφημερίδας έχει αλλάξει μετά την αποχώρηση του Δ. Μάρη από τη θέση του εκδότη. Εκδότης και διευθυντής αναγράφεται πλέον ο Τραϊανός Χατζηδημητρίου, από τους στενούς συνεργάτες του Ι. Σαββίδη από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχει αναλάβει τα ηνία από κοινού με τους αρχισυντάκτες Β. Δεληπέτρο και Κ. Σαρρηκώστα.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η εφημερίδα και η κυριακάτικη έκδοσή της θα συνεχίσουν κανονικά, με το σύνολο του προσωπικού που απασχολούν. Όσον αφορά την πολιτική γραμμή, οι ίδιες πηγές διαβεβαιώνουν ότι η γραμμή δεν πρόκειται να αλλάξει και θα συνεχίσει να εκφράζει τον χώρο του Κέντρου και της Αριστεράς -παρά τις... αλλαγές στα χρώματα-, τον οποίο ανέκαθεν εξέφραζε το «Έθνος».

ΑΓΓΕΛΑ ΝΤΑΡΖΑΝΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL