Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Βαριές κουβέντες από τον σεβασμιότατο Καλαβρύτων κατά των παρουσιαστών της ΕΡΤ Μ. Πολάλη και Ν. Παναγιωτόπουλου, που.. τόλμησαν να φιλοξενήσουν στην εκπομπή τους και την άλλη άποψη, πλην αυτής της Εκκλησίας. Επίμαχο θέμα, το θεατρικό "Jesus Christ Super Star".

Συνεχίζουν Μακεδονία TV και ΑΡΤ να εκπέμπουν. Ο πρώτος ως μη ενημερωτικός, ο δεύτερος ως περιφερειακός σταθμός της Αττικής.

Εκτός 24 Media, όπου είχε τη θέση του γενικού διευθυντή ειδήσεων και ραδιοφώνου 247, ο Κώστας Αρβανίτης, πριν καν κλείσει χρόνος. Ο σταθμός προχωρεί σε απολύσεις και σε περιορισμένο ανασχεδιασμό.

Έκκληση στα ΜΜΕ «να χαλιναγωγήσουν τον σεξισμό των 'καθαρόαιμων' αρσενικών δημοσιογράφων τους, που φαίνεται να υποφέρουν μέσα σε έναν κόσμο γεμάτο εργαζόμενες γυναίκες», κάνει η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, με αφορμή σεξιστική αναφορά του Δ. Καμπουράκη για το υπ. Εργασίας.

Α.Γ.Ν.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η διπλή σημασία των ευρωεκλογών

Στο ερώτημα αν οι ευρωεκλογές έχουν ευρωπαϊκό ή εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα δεν υπάρχει καθαρή απάντηση. Όλες οι εκλογές έχουν εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα, πόσο μάλλον οι ευρωεκλογές, που διεξάγονται με απλή αναλογική σε ενιαία πανελλαδική περιφέρεια.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο