Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Βαριές κουβέντες από τον σεβασμιότατο Καλαβρύτων κατά των παρουσιαστών της ΕΡΤ Μ. Πολάλη και Ν. Παναγιωτόπουλου, που.. τόλμησαν να φιλοξενήσουν στην εκπομπή τους και την άλλη άποψη, πλην αυτής της Εκκλησίας. Επίμαχο θέμα, το θεατρικό "Jesus Christ Super Star".

Συνεχίζουν Μακεδονία TV και ΑΡΤ να εκπέμπουν. Ο πρώτος ως μη ενημερωτικός, ο δεύτερος ως περιφερειακός σταθμός της Αττικής.

Εκτός 24 Media, όπου είχε τη θέση του γενικού διευθυντή ειδήσεων και ραδιοφώνου 247, ο Κώστας Αρβανίτης, πριν καν κλείσει χρόνος. Ο σταθμός προχωρεί σε απολύσεις και σε περιορισμένο ανασχεδιασμό.

Έκκληση στα ΜΜΕ «να χαλιναγωγήσουν τον σεξισμό των 'καθαρόαιμων' αρσενικών δημοσιογράφων τους, που φαίνεται να υποφέρουν μέσα σε έναν κόσμο γεμάτο εργαζόμενες γυναίκες», κάνει η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, με αφορμή σεξιστική αναφορά του Δ. Καμπουράκη για το υπ. Εργασίας.

Α.Γ.Ν.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Θλιβερή ουρά της Ακροδεξιάς

Χαρακτηριστική του τρόπου με τον οποίο σκέφτεται ο Κ. Μητσοτάκης είναι η χθεσινή του αναφορά στο σύνθημα “Η δημοκρατία πούλησε τη Μακεδονία”. Το σύνθημα αυτό χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον στις μαθητικές...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο