Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
13.4°C18.7°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.9°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C18.0°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
10 °C
9.9°C14.6°C
2 BF 76%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Μετά από τέσσερις αναβολές, αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα η δίκη στο Εφετείο του πρώην προέδρου της ΕΡΤ Χρ. Παναγόπουλου και άλλων πρώην στελεχών της ΕΡΤ, που βαρύνονται με κακουργηματικές πράξεις. Πρόκειται για την υπόθεση «χρυσοκάνθαρων» της ΕΡΤ, της εποχής των bonus, των αναθέσεων υψηλού κόστους και της αδιαφάνειας των παχέων αγελάδων.

Τη δημιουργία «Μητρώου Ραδιοτηλεοπτικών Παραγωγών» θα επεξεργαστεί ομάδα έργου που συγκρότησε η ΕΡΤ, με πρόεδρο τον πρόεδρο του Δ.Σ. Χρ. Λεοντή. Συμμετέχουν επίσης από την ΕΡΤ οι Γ. Σιούλας, Μ. Δημητρακάκος, Π. Καρανάση, Κ. Τσακίρης καθώς και ο πρόεδρος Ελλήνων Σεναριογράφων Α. Κακκαβάς, από τον ΣΑΠΟΕ ο Ν. Ελματζίογλου, από την ΕΤΕΚΤ ο Α' αντιπρόεδρος Π. Παπαδημητρίου και από τον ΣΕΠΚΤΒΠ ο παραγωγός Δ. Γεωργιάδης.

FOCUS με Όλγα Γεροβασίλη και Κωστή Χατζηδάκη Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης και ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. είναι καλεσμένοι του Πάνου Χαρίτου στην ΕΡΤ1 απόψε στις 22.30. Συζητούν για την υπόθεση Novartis μετά την ψηφοφορία για συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής, τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα, τη στάση της Τουρκία και τις αξιώσεις στην κυπριακή ΑΟΖ και στο Αιγαίο και το "Μακεδονικό".

Ανήλικοι στη φυλακή στις «360ο» Η εκπομπή επισκέπτεται το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Κασσαβέτειας και συναντά τρία νέα παιδιά που αποφυλακίστηκαν από εκεί και διηγούνται στη Σοφία Παπαϊωάννου τα ταραγμένα εφηβικά τους χρόνια: το Γυμνάσιο, τα ναρκωτικά, τη χρήση, το εμπόριο, τη νύχτα, τους εκβιασμούς, τη βία. Απόψε στον Alpha, στις 23.50.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL