Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.2°C26.3°C
2 BF 36%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C26.0°C
3 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C24.8°C
2 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.9°C24.0°C
2 BF 38%
ΤΗΛΕΠΑΡΑΘΥΡΑ / Εξωγήινη σπέκουλα και outer space αμοραλισμός από κανάλια και Ν.Δ.
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΤΗΛΕΠΑΡΑΘΥΡΑ / Εξωγήινη σπέκουλα και outer space αμοραλισμός από κανάλια και Ν.Δ.

Ένα θέμα διοικητικό, όπως η νομική αναγνώριση αλλαγής ταυτότητας φύλου, ήταν για την Εκκλησία θέμα οντολογικό και για τη Ν.Δ. ψυχιατρικό. Η κοινωνία και τα ανθρώπινα δικαιώματα -βλέπετε- απουσιάζουν από τον Μεσαίωνα.

Σεραφείμ και Άνθιμος άφησαν ελεύθερο το χριστιανικό τους μίσος για τους συνανθρώπους τους και συμβούλεψαν την οδό της κακίας. «Ύβρη κατά της δημιουργίας του Θεού», «Προσβολή της ανθρώπινης οντολογίας», «Έγκλημα η ομοφυλοφιλία» είπε ο μητροπολίτης Πειραιώς (ΑΝΤ1).

https://www.youtube.com/embed/rHH98FK4ULM

«Μεγάλο μέρος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ είναι άθεοι, θεομπαίχτες» «Να ξέρει ο κόσμος που θα τους ψηφίσει ότι ψηφίζει άθεους» υποστήριξε ο κ. Γιακουμάτος, επιχειρώντας να καπηλευτεί ψηφοθηρικά το θέμα (ΕΡΤ).

«Τη θέση μας που βασίζεται στις καλές ευρωπαϊκές πρακτικές και στα επιστημονικά δεδομένα θα παρουσιάσει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης» επανέλαβε η Μ. Σπυράκη, τουλάχιστον τέσσερις φορές τη Δευτέρα (ΣΚΑΪ).

https://www.youtube.com/embed/xcmK0L7Z_T4

Και ο αρχηγός την Τρίτη μίλησε επιστημονικότατα. Όλοι αγάπησαν τον εξωγήινο που κρύβει μέσα του ο Κυριάκος και τον αποθέωσαν στα social media.

Μόνο ο καλός στρατιώτης Άδωνις την επομένη του φιάσκου βγήκε να υπερασπιστεί τον αρχηγό, θεωρώντας αφελώς πως βλακεία ομολογουμένη ουκ έστιν βλακεία. «Χρησιμοποίησε ένα επιχείρημα από την πραγματική ζωή» είπε, ενώ δεν παρέλειψε να φορτώσει αποκλειστικά την ευθύνη της ήττας στον Κυριάκο (ΑΝΤ1).

https://www.youtube.com/embed/MfS7eHlCr84

«Έπρεπε να ρωτηθεί η Εκκλησία» είπε ο Μένουμε Σαουδική Αραβία Άρης Πορτοσάλτε (ΣΚΑΪ).

Στα κανάλια το σκηνικό στήνεται ήδη καθώς αναμένεται ο Κυριάκος αυτή τη φορά να καταφτάσει στη Βουλή για τη συζήτηση της ιατρικής χρήσης της κάνναβης, με εμπλουτισμένες τις δέκα εντολές. Θα έχει προηγηθεί συνομιλία με τον Θεό, μια και με τους εξωγήινους δεν βγήκε τίποτα. Ο κ. Οικονόμου απειλεί με μπουνιές όποιον αντιμιλήσει...

«Παραλίγο να πέσει ο κομήτης πάνω στη Γη». «Ξυστά μας πέρασε;» ο κ. Παπαδάκης, σε απευθείας σύνδεση με τη ΝASA, ρωτάει την αστροφυσικό κ. Πρέκα και εκείνη τον διαψεύδει. «Δεν είναι κομήτης, είναι αστεροειδής». Απτόητος εκείνος συνεχίζει: «Είναι μεγάλος σαν σπίτι;» Πρέκα: «15 -30 μέτρα» Παπαδάκης: «Περνάει και πάνω από την Ελλάδα;» Πρέκα: «Όχι, από Ανταρκτική». Παπαδάκης: «Δεν θα πέσει πάνω στη Γη;» Πρέκα: «Όχι, όχι περνάει στα 42.000 χιλιόμετρα. Είναι εκεί που είναι οι δορυφόροι». Μπάγια: «Θα καταστραφούν οι δορυφόροι;» Πρέκα: «Όχι, όχι, δεν επηρεάζονται».

Συμπέρασμα: Ο επιμένων καταστροφολόγος δεν νικά.

https://www.youtube.com/embed/v0pwXQStSKc

«Αδικαιολόγητη ανοχή στη βία και την παραβατικότητα» είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης με αφορμή τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου, επιδιδόμενος σε πολιτική σκύλευση νεκρού και αμοραλισμό εκτός ορίων.

Αμέσως, το κανάλι της Ν.Δ. στο Φάληρο ανέλαβε υπηρεσία παρουσιάζοντας τη μικρή μήκους ταινία «το παζλ της ανομίας» στο κεντρικό δελτίο ειδήσεών του, που τα χωρούσε όλα, Εξάρχεια, Ρουβίκωνα, κινήματα...

Τη σκυτάλη παρέλαβε ο ΑΝΤ1, όπου φιλοξενήθηκε ως ανανήψας πολεμοχαρής και νυν πασιφιστής ο κ. Βορίδης. Ζήτησε περισσότερες φυλακές να τους βάλει όλους μέσα..., να τελειώνουμε με το κράτος δικαίου μια και καλή.

https://www.youtube.com/embed/BN7zmw8ZHow

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL