Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
13.1°C17.0°C
2 BF 66%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.1°C15.3°C
0 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
9.0°C13.8°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C14.1°C
2 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
8 °C
7.9°C14.1°C
0 BF 87%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Αλ. Τσίπρας: Χάνουν αξιοπιστία όσοι επιμένουν στην κινδυνολογία Στις "Κασσάνδρες", που επιμένουν να καταστροφολογούν, αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στο Υπουργικό Συμβούλιο την περασμένη Δευτέρα. «Χάνουν αξιοπιστία όσοι επιμένουν στην καταστροφολογία» είπε και εξήγησε ότι η καταφανώς προκατειλημμένη αντικυβερνητική προπαγάνδα αντιπολίτευσης και δήθεν έγκυρων ΜΜΕ «γυρνάει μπούμερανγκ και στο τέλος της ημέρας στρέφεται υπέρ μας». Και έδωσε το παράδειγμα της κινδυνολογίας του «κόφτη», που τελικά κατέληξε σε «κοινωνικό μέρισμα».

Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας... Έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές για τις εκλογές στη Γερμανία έχουν ετοιμάσει για το βράδυ απόψε γύρω στις 7 μ.μ. τηλεοράσεις και ραδιόφωνα. Η ΕΡΤ1 θα μεταδώσει ειδική έκτακτη εκπομπή, όπως και ο ΣΚΑΪ και το Epsilon.

Και όμως, προχωρούν και οι άδειες ραδιοφώνου Τη διενέργεια διαγωνισμού για τεχνικό σύμβουλο στην εκπόνηση χάρτη συχνοτήτων ψηφιακού ραδιοφώνου προκηρύσσει το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, με ανάρτηση στη Διαύγεια. Η συνολική δαπάνη ορίζεται στα 60.000 ευρώ. Οι αιτήσεις κατατίθενται στη Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

Υβριδικό μπουκέτο καναλιών από την ΕΡΤ αναμένεται εντός του 2017. Το πρώτο κανάλι με υπηρεσίες (Over The Top), δωρεάν, θα προσφέρει επιπλέον θεματικό περιεχόμενο από το πλούσιο αρχείο της ΕΡΤ. Εκτός από το αθλητικό κανάλι, με αγώνες διαφόρων αθλημάτων, σχεδιάζεται κανάλι ιστορικού αρχείου και κανάλι μυθοπλασίας με παλιές σειρές της ΕΡΤ. Στα  υβριδικά κανάλια έχουν πρόσβαση μόνο οι συσκευές Smart TV.

Αμοιβές εργαζομένων από τις προσωπικές περιουσίες των μετόχων; Μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται η απόφαση του Εφετείου για την υπόθεση του «Επενδυτή»: καλείται να αποφασίσει εάν θα επικυρώσει ή όχι την απόφαση του Πρωτοδικείου, το οποίο δικαίωσε τους εργαζόμενους της εφημερίδας εκδίδοντας μια πρωτοποριακή απόφαση: υποχρέωσε τους μετόχους της πτωχευμένης εταιρείας DBAS (οικογένειες Σκαναβή και Μπενέκου) να καταβάλουν οφειλόμενους μισθούς και αποζημιώσεις από την προσωπική τους περιουσία και όχι από την εταιρεία - φάντασμα. Η απόφαση είναι σημαντική για τους εργαζόμενους που «φεσώνονται» από πτωχευμένες εταιρείες με πλούσιους μετόχους.

Στους εργαζόμενους του Mega 1,6 εκατ. ευρώ Δεδουλευμένες αποδοχές, ύψους 1,6 εκατ. ευρώ, έχει κατορθώσει να αποσπάσει τους τελευταίους μήνες η νομική υπηρεσία του σωματείου των διοικητικών υπαλλήλων (ΕΠΗΕΑ) για λογαριασμό των διοικητικών του Mega. Το ποσό προέρχεται από την προβολή διαφήμισης και εντοπίζεται σε διαφορετικές δεξαμενές: τον περασμένο Φεβρουάριο 600.000 ευρώ ελήφθησαν για λογαριασμό των εργαζομένων από την εταιρεία factoring με την οποία είχε συμβληθεί το Mega. Προ ημερών κατασχέθηκε ακόμη 1 εκατ. ευρώ, αυτή τη φορά από media shop. Τα ποσά έχουν αποδοθεί στους εργαζόμενους μετά από ασφαλιστικά μέτρα ως κατάσχεση εις χείρας τρίτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL