Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Φθινοπωρινή αντεπίθεση της ΕΡΤ

Από τον Οκτώβριο θα αρχίσει η ΕΡΤ1 να ξεδιπλώνει σταδιακά το νέο ενημερωτικό της πρόγραμμα. Από νωρίς το πρωί, ως τις 10.00 το βράδυ, η ΕΡΤ1 έχει ετοιμάσει νέες εκπομπές, έχει αλλάξει ρόλους στους παρουσιαστές και επιχειρεί να προσφέρει πολύπλευρη ενημέρωση. 
Κύρια χαρακτηριστικά, η μεταφορά της Κ. Ακριβοπούλου νωρίτερα, ώρα 16.00 και ο προγραμματισμός 15λεπτης σατιρικής εκπομπής πριν το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, στις 21.00.  Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παρουσιάζουν ο Δ. Σταρόβας, ο Γ. Ζουγανέλης και ο Γ. Μητσικώστας.   

Κάθε πρωί η ενημέρωση ξεκινάει με την ΕΡΤ

Από τις αρχές Οκτωβρίου και κάθε ημέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, το νέο ενημερωτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ1 μας μεταφέρει τον παλμό της επικαιρότητας από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ. Συγκεκριμένα, από τις 05.45 έως και τις 10.00 ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και η Μαίρη Πολάλη μεταφέρουν τις πρώτες ειδήσεις της ημέρας, σε μια ενημερωτική ζώνη που περιλαμβάνει ζωντανές συνδέσεις με τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, καθώς και το πρωινό μεγάλο δελτίο ειδήσεων.

Τη σκυτάλη της ενημέρωσης παραλαμβάνουν στις 10.00 η Μάριον Μιχελιδάκη, ο Νίκος Μερτζάνης και ο Κώστας Λασκαράτος, για να παραδώσουν στο δελτίο ειδήσεων των 12.00.

Στις 15.00 θα μεταδίδεται το μεσημβρινό δελτίο Ειδήσεων με τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα και αμέσως μετά, από τις 16.00 έως και τις 18.00 ακολουθεί ενημερωτική εκπομπή με την Κατερίνα Ακριβοπούλου και έναν συμπαρουσιαστή - έκπληξη. Μαζί τους στο στούντιο σχολιάζουν την τρέχουσα επικαιρότητα ο Σωτήρης Καψώχας και η Φώφη Γιωτάκη.

Το δελτίο καιρού για τους αγρότες επιστρέφει στην οθόνη της ΕΡΤ1 κάθε απόγευμα στις 18.15, μετά το απογευματινό δελτίο Ειδήσεων στις 18.00.

Ανανεωμένο, πολυθεματικό και όπως πάντα αξιόπιστο, το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ1 κάθε βράδυ στις 20.55. Πριν από το κεντρικό δελτίο, προγραμματίζεται 15λεπτη σατιρική εκπομπή, με τα πιο γνωστά ονόματα ηθοποιών που διακρίνονται για το καυστικό τους χιούμορ. Μέχρι την έναρξη της εκπομπής, η ΕΡΤ1 θα μεταδίδει καθημερινά πριν από το κεντρικό δελτίο τη δημοφιλή σειρά «Έξι αδελφές».

Βραδινή ενημέρωση στην ΕΡΤ2

Μετά από χρόνια επιστρέφει στην ΕΡΤ2 το βραδινό δελτίο Ειδήσεων στις 23.00. Όλες οι ειδήσεις της ημέρας που πέρασε, οι εξελίξεις της τελευταίας στιγμής και το ειδησεογραφικό στίγμα της ημέρας που έρχεται, στο ωριαίο, τελευταίο δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ.

Ανανέωση εκπομπών

Με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΡΤ, δόθηκε το «πράσινο φως» για τη συνέχιση των επιτυχημένων εκπομπών: «Τοπικές Κουζίνες», «Ες αύριον τα σπουδαία», «Η εποχή των εικόνων», «Εντός Αττικής», «Το αλάτι της γης», «28 φορές Ευρώπη», «Βιβλιοθήκες της Αθήνας». Εντός των επόμενων δύο εβδομάδων θα ανακοινωθούν οι νέες ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, καθώς και οι νέοι κύκλοι εκπομπών και προγραμμάτων που μεταδόθηκαν πέρσι από την ΕΡΤ.

Δείτε όλα τα σχόλια