Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στο Mega... λεφτά υπάρχουν!

Δεδουλευμένα τεσσάρων μηνών, που αντιστοιχούν σε ποσό 1 εκατ. ευρώ, κατόρθωσαν να κατασχέσουν από διαφημιστική εταιρεία οι διοικητικοί υπάλληλοι του Mega. Η κατάσχεση, που ανέρχεται μεν σε 4 μεικτούς...

Δεδουλευμένα τεσσάρων μηνών, που αντιστοιχούν σε ποσό 1 εκατ. ευρώ, κατόρθωσαν να κατασχέσουν από διαφημιστική εταιρεία οι διοικητικοί υπάλληλοι του Mega. Η κατάσχεση, που ανέρχεται μεν σε 4 μεικτούς μισθούς, οι οποίοι αντιστοιχούν στην πραγματικότητα σε έξι καθαρούς μισθούς, έγινε από τη Νομική Υπηρεσία της ΕΠΗΕΑ για λογαριασμό 140 διοικητικών υπαλλήλων.

Εάν στην κατάσχεση του 1 εκατ. ευρώ από διαφημιστική εταιρεία η οποία συνεργάζεται με το Mega προστεθούν ακόμη 600.000 ευρώ που κατασχέθηκαν με τον ίδιο τρόπο (εις χείρας τρίτων) από την εταιρεία factoring τον περασμένο Φεβρουάριο, συγκεντρώνεται ποσό που φτάνει τα 1,6 εκατ. ευρώ, που αντιστοιχούν σε δεδουλευμένες αμοιβές για λογαριασμό των διοικητικών υπαλλήλων του Mega.

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΗΕΑ (Ένωση Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών) δίνει τα εύσημα στη νομική της υπηρεσία: «Το αποτέλεσμα αυτό οφείλεται αφενός στην επίμονη και την αποδεδειγμένη μεθοδικότητα των νομικών μας συμβούλων και αφετέρου στην εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλουν οι συνάδελφοί μας, οι οποίοι επέδειξαν αφάνταστη υπομονή μέχρι την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας».

Αποτέλεσμα της επιδίκασης του 1 εκατ. ευρώ υπέρ των εργαζομένων διοικητικών είναι ότι τα χρέη από δεδουλευμένα απέναντι τους έχουν μειωθεί σε έναν έως τρεις μισθούς κατά περίπτωση. Στο υπόλοιπο προσωπικό οι οφειλές αγγίζουν τους 12 μήνες.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Προσφυγικό: Οικτρή αποτυχία

Όταν τον Μάιο του 2018 είχε γίνει στη Λέσβο το Περιφερειακό Συνέδριο Βορείου Αιγαίου, η Νέα Δημοκρατία είχε καταγγείλει τον τότε πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα ότι «άνοιξε τα σύνορα και γέμισε την Ελλάδα και την Ευρώπη με μετανάστες» και «δεν αξιοποιεί την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση».

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις