Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.2°C18.1°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.6°C16.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.4°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
9 °C
8.9°C14.6°C
0 BF 81%
Αναδιάρθρωση εκ βάθρων μετά την αποχώρηση του Λ. Ταγματάρχη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αναδιάρθρωση εκ βάθρων μετά την αποχώρηση του Λ. Ταγματάρχη

Σε πλήρη αναδιοργάνωση προχωρά η ΕΡΤ, μετά την αποχώρηση του Λάμπη Ταγματάρχη από τη θέση του διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας και ενώ τα καθήκοντα του ασκεί ο πρόεδρος Διονύσης Τσακνής, μέχρι τη στελέχωση της θέσης από νέο πρόσωπο. Η αποχώρηση Ταγματάρχη, συμπαρασύρει έτσι ολόκληρη τη διοικητική πυραμίδα της ΕΡΤ, από τις θέσεις γενικών διευθυντών, μέχρι τους προϊσταμένους υποδιευθύνσεων.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ, «στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης της εταιρείας», το Δ.Σ. που συνεδρίασε, «αποφάσισε να ζητήσει από τους Γενικούς Διευθυντές να θέσουν στη διάθεσή του τις παραιτήσεις τους, κάτι το οποίο έγινε άμεσα». Όπως σημειώνεται, «οι Γενικοί Διευθυντές θα συνεχίσουν να ασκούν τα καθήκοντά τους μέχρι το πέρας της προβλεπόμενης διαδικασίας».

Η κίνηση αυτή, που προφανώς έγινε με πρωτοβουλία του Δ. Τσακνή, αποτυπώνει την απόφαση για επανεκκίνηση της δημόσιας τηλεόρασης, όχι μόνο μέσω της αξιολόγησης του έργου των γενικών διευθυντών, αλλά και λόγω της δυνατότητας που υπάρχει να αναζητηθούν πρόσωπα για τις θέσεις αυτές από την ελεύθερη αγορά.

Όπως σημειώνεται εξάλλου στην ίδια ανακοίνωση, «θα ζητηθεί και από τους Προϊσταμένους Διευθύνσεων και Υποδιευθύνσεων της ΕΡΤ να πράξουν το ίδιο». Πράγμα που σημαίνει ότι η αναδιάρθρωση της δημόσιας τηλεόρασης θα έχει και βάθος και ένταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL