Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.1°C17.3°C
3 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
11.3°C14.6°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.5°C14.4°C
3 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.3°C15.2°C
2 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
10 °C
10.4°C10.4°C
1 BF 74%
Νέοι επενδυτές στα ΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νέοι επενδυτές στα ΜΜΕ

"Υπάρχουν επιχειρηματίες που διαθέτουν τα αναγκαία κεφάλαια και είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν στα ΜΜΕ. Σε αντίθεση με τους σημερινούς επιχειρηματίες των media, που θεωρούν τους εαυτούς τους εσαεί ιδιοκτήτες, χωρίς επενδύσεις και με καθυστερήσεις στις πληρωμές. Εμείς κάνουμε προσπάθεια να ανοίξει η αγορά. Και, όπως φαίνεται, υπάρχουν πρόθυμοι επενδυτές, όπως έδειξε και ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες πέρυσι το καλοκαίρι".

Αυτό απάντησε ο Νίκος Παππάς χθες ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM σχετικά με τις επιθέσεις της Ν.Δ. στην κυβέρνηση για την εξαγορά ποσοστού 20% μετοχών του Φ. Μπόμπολα στο Mega από τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο ίδιος ο Φ. Μπόμπολας, αναφερόμενος στις αντιδράσεις, με ανακοίνωσή του σημειώνει ότι έπραξε το καθήκον του ως επιχειρηματίας και ότι αναμένει το ίδιο να πράξουν παλαιοί (σ.σ.: οικογένεια Βαρδινογιάννη) και νέοι (σ.σ.: Ι. Σαββίδης) μέτοχοι:

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζομένους του Mega, αλλά και στους πολίτες που στήριξαν και στηρίζουν τον μεγαλύτερο τηλεοπτικό σταθμό της χώρας, ανέλαβα μία πρωτοβουλία άρσης του αδιεξόδου, το οποίο παρατεινόταν επικίνδυνα. Με προσωπικό και οικονομικό κόστος, προχώρησα σε μια αμιγώς επιχειρηματική συμφωνία, χωρίς πολιτικές προεκτάσεις, δείχνοντας στην πράξη ότι ως μέτοχος της Τηλέτυπος αναλαμβάνω τις ευθύνες μου.

Καθαρά, δημόσια και χωρίς σκοπιμότητες. Το ίδιο αναμένω να κάνουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι (παλαιοί και νέοι), ώστε το Mega να λειτουργήσει ξανά και να επιστρέψει στην πρώτη θέση της τηλεθέασης, εκεί όπου πραγματικά ανήκει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL