Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
13.4°C18.7°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.9°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C18.0°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
10 °C
9.9°C14.6°C
2 BF 76%
Τηλεπαράθυρα / «Ο λαθρέμπορας» και ο μπάρμπας μου ο ψεύτης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τηλεπαράθυρα / «Ο λαθρέμπορας» και ο μπάρμπας μου ο ψεύτης

Σαββιδιάδα σε συνέχειες, μετά τις επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές «Τούρκος καναλάρχης» και «Τα βοσκοτόπια του κ. Καλογρίτσα», που αποτέλεσαν ηχηρό οπλοστάσιο εξόντωσης αντιπάλων κατά τη διαδικασία του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, στις οθόνες σας το νέο σίριαλ του ΣΚΑΪ «Ο λαθρέμπορας». Ευυπόληπτοι επιχειρηματίες είναι μόνο οι ήδη υπάρχοντες.

Η προπαγάνδα ασίγαστη και χονδροειδής τότε και τώρα. Όρκο τιμής έχουν δώσει οι καναλάρχες να μείνουν με το όπλο παρά πόδα ως το 2019 αβαντάροντας Μητσοτάκη. Κανάλι που δεν βρίζει Τσίπρα δεν δικαιούται να πουλάει «αντικειμενικότητα» και «ενημέρωση» στη χώρα.

Τι και αν ο «Τούρκος καναλάρχης» επένδυσε στο “Survivor” του ΣΚΑΪ, τι και αν «τα βοσκοτόπια» κοστολογούνταν πάνω από 100 εκατ. σύμφωνα με την Τράπεζα Πειραιώς, αλλά ο Καλογρίτσας (σε αντίθεση με τον ΣΚΑΪ) δεν πήρε άδεια, τι και αν ο κ. Σαββίδης ήταν αγαπητός όταν τον παρακάλαγαν ο Σαμαράς και η Ν.Δ. να πάρει τη ΣΕΚΑΠ και σήμερα έγινε ένας κοινός «λαθρέμπορας».

«Ο κ. Μητσοτάκης, επειδή είναι άνθρωπος του κ. Σαμαρά, θα έπρεπε τότε να τοποθετηθεί αν ήταν διαπλοκή ή όχι ο κ. Σαββίδης. Τότε δεν ήταν διαπλοκή;» ρώτησε ο κ. Βέττας στο ΣΚΑΪ της Βόρειας Κορέας και τον έκοψαν στον αέρα. (Πέμπτη)

ΕΣΡ εδώ, ΕΣΡ εκεί... Και η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής ψάχνει να το βρει και καλεί τα μέλη του σε ακρόαση την Πέμπτη, με θέμα τη χορήγηση των τηλεοπτικών αδειών.

Βγαίνει ο Μητσοτάκης στα κανάλια να αντιπαρατεθεί με τον εαυτό του και φουντάρει η τηλεθέαση. Μα να μην θέλουν να ακούσουν οι πολίτες το «νέο» μείγμα της πολιτικής που προτείνει; Δεν ξαναγυρνάει στις εβδομαδιαίες δημοσκοπήσεις που είναι και σίγουρες; (Τετάρτη, Alpha)

«Η Ριβιέρα ή η Μύκονος δεν έπαθαν τίποτα που είναι τα σπίτια πάνω στη θάλασσα»; Με σύνθημα μπαζώστε τα όλα, ακόμα μία «νέα» πρόταση της Ν.Δ. για την ανάπτυξη. Κορινθιακό δεν έχει πάει ο κ. Σαλμάς; Τύφλα να’ χουν οι Ριβιέρες... (Παρασκευή, ΣΚΑΪ)

https://www.youtube.com/embed/OaYXJL47Dgs

Εδώ είχαμε αναλυτικούς πίνακες κάθε πρωί από τις μοιρολογίστρες του ΑΝΤ1 πριν από τα μέτρα -από τις απαιτήσεις των δανειστών-, να μην έχουμε τώρα που τα σιγουρέψαμε; Χαθήκαμε στους υπολογισμούς.

Τρεις το λάδι, τρεις το ξίδι..., αλλά για φακές ούτε λέξη στον Παπαδάκη. 14.000 ευρώ για φακές και μακαρόνια ξόδευε το ΚΕΕΛΠΝΟ επί Ν.Δ., κατήγγειλε ο κ. Πολάκης με απαράδεκτο «λαϊκισμό», βγάζοντας στο φως τα τιμολόγια!

Ψεύτες όλοι. Μόνο ένας δεν λέει ποτέ ψέματα στη χώρα. Ο τηλεπωλητής αντιπρόεδρος, γνωστός και ως «πολιτικός πεταλούδας» δεν χωρά πουθενά... Ούτε καν στη Ν.Δ. Προσωπικές επιθέσεις στους δημοσιογράφους της “Αίθουσας Σύνταξης” με το «καλησπέρα» και συκοφαντίες με το κιλό πούλησε ο Άδωνις.

«Ούτε δεκάρα» απάντησε η “Αυγή” στα ψέματά του ότι δήθεν έβαλε χέρι στο μέλι του ΚΕΕΛΠΝΟ που μοίραζε ο εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσης αντιπρόεδρος (Τρίτη, ΕΡΤ).

Την επέτειο της Marfin τίμησε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με το tweet του Κ. Μητσοτάκη και τη Χ.Α. να καταθέτει στεφάνι ασελγώντας στη μνήμη των νεκρών προς άγραν ψήφων. Η αρχιφασίστρια σύζυγος, καθαγιασμένη σε ρόλο θεσμικού παράγοντα... ομιλεί... Απόλυτη σιγή για τις ευθύνες και τις καταδίκες των στελεχών της Marfin για τους έγκλειστους εργαζόμενους. Πάνω απ’ όλα η αντικειμενικότητα της ενημέρωσης! (Παρασκευή)

https://www.youtube.com/embed/DeVnDGz8_oY

Όχι, κ. Ηλιόπουλε, δεν αποτελεί είδηση -πόσο μάλλον την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης- το πρόστιμο στην τράπεζα Πειραιώς για αδήλωτη εργασία. Μόνο ο Σπαλιάρας, πού και πού ο Σόιμπλε -αν και τελευταία κάνει νερά-, σταθερά ο Τόμσεν που αν και στους αποχωρήσαντες σταθερά, παραμένει «παίκτης».

«Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ θέλει ανοιχτά τα μαγαζιά τις Κυριακές για να μπορεί να κάνει τις ακτιβιστικές της δράσεις: ληστείες...» o κ. Μπογδάνος επιχειρεί το τηλεοπτικό του Survivor. Συμπόνοια μόνο. (Τετάρτη ΣΚΑΪ)

Ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι λαϊκιστής. Δεν τάζει τίποτα άλλο εκτός από "σχολεία αρίστων". Δάσκαλοι και καθηγητές περιττοί. Ποιος νοιάζεται άλλωστε για το Κερατσίνι, το Περιστέρι και το Αιγάλεω; Στη διαφωτιστική συνέντευξή του στον κ. Αυτιά το Σάββατο δεν είχε τίποτα να πει ούτε για τους συνταξιούχους, ούτε για αυτούς που δήθεν τώρα προσχηματικά και όψιμα αγωνιά.

https://www.youtube.com/embed/sUOqoGaWaN4

Αυτός που θα χάσει σήμερα πχ 1000 ευρώ δεν μπορεί να εγγυηθεί ο κ. Μητσοτάκης πότε θα τα πάρει πίσω... ούτε αντίμετρα μπορεί να δώσει... Ο συνταξιούχος θα πρέπει να περιμένει η οικονομία να φτάσει στα επίπεδα που ο κ. Μητσοτάκης προσδοκεί... μέχρι τότε ποιος ζει ποιος πεθαίνει...

https://www.youtube.com/embed/QuqsOe3rMIQ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL