Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.2°C20.7°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.2°C17.7°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.0°C18.0°C
2 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.9°C15.9°C
0 BF 55%
Προσοχή στα στοιχήματα για το... Survivor λέει ο ΣΚΑΪ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Προσοχή στα στοιχήματα για το... Survivor λέει ο ΣΚΑΪ

Αν και μέχρι σήμερα στοιχηματικά παιχνίδια προσφέρονται για αγώνες ποδοσφαίρου ή άλλων αθλημάτων, για εκλογές ή υποψηφίους, για το Grexit και το Brexit, για τον νικητή της Eurovision κ.ο.κ., στοιχήματα προσφέρονται πλέον και για την εξέλιξη του... Survivor. Για τους τους «προτεινόμενους» ή αυτούς που κερδίζουν «ασυλία». Και ποιο το πρόβλημα; θα μπορούσε κανείς να ρωτήσει.

Όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΪ, η μετάδοση των επεισοδίων του Survivor γίνεται "με χρονική υστέρηση από τη διεξαγωγή των δρώμενων". Αυτό σημαίνει ότι η ώρα έναρξης της μετάδοσης του κάθε επεισοδίου πραγματοποιείται με την αναγκαία χρονική υστέρηση σε σχέση με την ώρα μαγνητοσκόπησης. Επομένως, όπως σημειώνει το κανάλι, αντικειμενικά καθίσταται «ενδεχομένως επισφαλής η έκβαση οποιουδήποτε στοιχηματισμού». Με εξαίρεση τον τελικό του Survivor, που θα μεταδοθεί ζωντανά το καλοκαίρι.

Την ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΚΑΪ αφού έγινε γνωστό ότι το Survivor έχει γίνει αντικείμενο στοιχήματος από στοιχηματικές εταιρείες που εδρεύουν εντός και εκτός Ελλάδας. Απευθύνεται δε στο τηλεοπτικό κοινό, στους συμμετέχοντες σε οποιονδήποτε στοιχηματισμό, στους διοργανώνοντες τα κουπόνια κάθε στοιχήματος και ορίζοντες τις αποδόσεις, αλλά και προς κάθε αρμόδια εποπτεύουσα αρχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL