Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C23.5°C
2 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
20 °C
16.6°C22.9°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C21.5°C
2 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.1°C
1 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
0 BF 59%
Κάλπες για τον ΕΔΟΕΑΠ αυτή την εβδομάδα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κάλπες για τον ΕΔΟΕΑΠ αυτή την εβδομάδα

Πέντε θέσεις στο Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ διεκδικούν 23 υποψήφιοι της ΕΣΗΕΑ. Οι κάλπες ανοίγουν την Τρίτη 28, Τετάρτη 29 και Πέμπτη 30 Μαρτίου. Οι υπόλοιπες 4 θέσεις στο 9μελές Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ θα καλυφθούν από 2 αιρετούς της ΕΠΗΕΑ (προσωπικό), καθώς και από δύο εκπροσώπους από τη Θεσσαλονίκη, έναν προερχόμενο από την ΕΣΗΕΜ-Θ και ακόμη έναν από την ΕΠΗΕΘ, οι οποίοι θα αναδειχθούν σε ξεχωριστές κάλπες από τις αντίστοιχες ενώσεις εργαζομένων.

Υποψήφιοι για το Δ.Σ. από την ΕΣΗΕΑ είναι οι: Γιάννης Αγγέλης, Χρήστος Αξελός, Μαρίκα Αρβανιτοπούλου, Θόδωρος Βαρίκος, Μάκης Γιομπαζολιάς, Μαρία Γκίκα, Κώστας Δαυλός, ΜαρίαΖαρκάδα, Ιωάννης Ζαχαρόπουλος, Κυριάκος Θεοδωρακάκος, Νίκος Καρούτζος, Γιώργος Μέρμηγκας, Γιώργος Μουσγάς, Θεοχάρης Μπόλκας, Κώστας Ντελέζος, Άντζυ Σταθάτου, Γιώργος Στεφανής, Μιμή Τουφεξή, Δέσποινα Τσαντέ, Κώστας Τσουπαρόπουλος, Νίκος Τσώνης, Δημήτρης Χρήστου, Πόπη Χριστοδουλίδου.

Για τις δύο θέσεις της Εξελεγκτικής Επιτροπής οι υποψήφιοι είναι 8: Τάσος Αναστασιάδης, Γιώργος Αξελός, Δημήτρης Καλαντζής, Δέσποινα Μακρινού, Νίκος Μερτζάνης, Κωνσταντίνος Πάντζιος, Ελένη Σπανοπούλου και Γιάννης Χαλαβαζής.

Μιλώντας στην «Αυγή», ο Κώστας Τσουπαρόπουλος σημείωσε: «Ήρθε η ώρα των αποφάσεων για όλους. Εργαζόμενοι, ασφαλισμένοι, εργοδότες και κυβέρνηση πρέπει να φροντίσουν για τη σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ. Είναι ένας οργανισμός που συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής χωρίς να έχει πάρει ούτε ένα ευρώ επιδότηση από το κράτος και έμεινε στα κρύα του λουτρού με την κατάργηση του αγγελιόσημου και την άρνηση των εργοδοτών να υποκαταστήσουν το αγγελιόσημο με τις εισφορές τους. Στις εκλογές για τη διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ πρέπει να υπάρξει ισχυρή και μαζική συμμετοχή, για να γίνει και πάλι ο ΕΔΟΕΑΠ ένας αυτοδύναμος οργανισμός, που δεν θα επαιτεί ούτε από κυβέρνηση, ούτε από εργοδότες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL