Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.1°C24.7°C
2 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.6°C23.8°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C23.2°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C22.4°C
2 BF 52%
ΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΜΕ

Αφιέρωμα της ΕΡΤ στην Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης Συνεντεύξεις, απαγγελίες ποιημάτων, αφιερώματα και σπάνιο αρχειακό υλικό, θα προβληθούν από τις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές συχνότητες. Στην ΕΡΤ1 και την εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» θα φιλοξενηθεί ο ποιητής, δοκιμιογράφος και καθηγητής Χάρης Βλαβιανός, ενώ στην εκπομπή «Στάση ΕΡΤ» καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο αντιπρόεδρος της Εταιρείας Συγγραφέων Γιώργος Χουλιάρας. Η ΕΡΤ2 θα μεταδώσει από το Αρχείο της ΕΡΤ τα ντοκιμαντέρ "Η δε πόλις ελάλησεν: 'Θεσσαλονίκη - Μ. Αναγνωστάκης'", ώρα 14.15. "Εποχές και συγγραφείς: 'Οδυσσέας Ελύτης'", ώρα 14:40, "Γιώργος Σεφέρης: 80 χρόνια από τη γέννηση του", ώρα 21.00.

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον σπουδαίο αθλητικογράφο Θ. Νικολαΐδη. "Η είδηση του χαμού του δημιουργού της αθλητικής εφημερίδας 'Φως των Σπορ' Θόδωρου Νικολαΐδη γέμισε με θλίψη ολόκληρο τον αθλητικό κόσμο της χώρας μας κι όχι μόνο την αθλητική δημοσιογραφία". Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ. «Η ιστορική εφημερίδα 'Φως των Σπορ' με πρωτοβουλία κι επιμονή του αείμνηστου πλέον εκδότη της, ανέκαθεν κάλυπτε κάθε προσπάθεια των αθλητών και των αθλητριών μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προσφέροντας έτσι ενημέρωση και προβολή σε όλο το φάσμα της αθλητικής μας δραστηριότητας, ερασιτεχνική και επαγγελματική. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του» καταλήγει το Τμήμα Αθλητισμού. Ανακοίνωση για τον Θ. Νικολαΐδη εξέδωσε και η ΕΣΗΕΑ.

Πολλές «Ελευθερίες» Πρώτο καθημερινό φύλλο χθες για την «Ελευθερία του Τύπου» που κρεμάστηκε στα περίπτερα. Την ίδια μέρα, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση ή διαφήμιση, είδε το φως ακόμα μία «Ελευθερία», η «Ελευθερία στην Ενημέρωση». Καθημερινή εφημερίδα επίσης, με τον ίδιο τίτλο. Εκδότης αναφέρεται η Δαυίδ Αμανατίδης, διευθυντής σύνταξης ο Ηλίας Ζυματούρας και αρχισυντάκτης ο Άγγελος Μενδρινός. Η έκδοση γίνεται από την εταρεία Κοινωνικές Εκδόσεις ΕΠΕ. Πωλείται 0,50 ευρώ, έναντι 1,30 της «Ελευθερίας του Τύπου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL