Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.2°C18.1°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.6°C16.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.4°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
9 °C
8.9°C14.6°C
0 BF 81%
Salonica Electronix 2017: Συνέδριο για τα συστήματα ασφαλείας και την τηλεόραση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Salonica Electronix 2017: Συνέδριο για τα συστήματα ασφαλείας και την τηλεόραση

Το ερχόμενο Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Μαρτίου πραγματοποιείται στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης στη Θεσσαλονίκη το Συνέδριο Salonica Electronix 2017. Σκοπό έχει να αναδείξει σε μεγάλο βάθος και να καλύψει όσο το δυνατόν πληρέστερα τα θέματα που αφορούν τους κλάδους των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης. Θα λάβουν μέρος οι μεγαλύτερες εταιρείες, αλλά και πολλοί επίσημοι ομιλητές, ενώ η πρόσβαση είναι δωρεάν, κατόπιν εγγραφής.

Στο επίσημο πάνελ του χώρου των συστημάτων τηλεόρασης, με τίτλο «3 χρόνια ψηφιακή τηλεόραση: Προβλήματα και προκλήσεις» συμμετέχουν οι Λευτέρης Κρέτσος, γγνικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Γιώργος Πλειός, καθηγητής του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του ΕΣΡ, Νίκος Μιχαλίτσης, γγενικός διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών ΕΡΤ, και Ματίνα Παπαχριστούδη, δημοσιογράφος, περιοδικό "Ψηφιακή Τηλεόραση". Στην ενότητα θα αναπτυχθούν ρυθμιστικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον άναρχο τρόπο που αναπτύχθηκε η ψηφιακή τηλεόραση στη χώρα μας. Το Σάββατο, ώρα 18.15.

Εξίσου ενδιαφέρον έχει και το πάνελ με τίτλο «Τα μέσα μετάδοσης αλλάζουν περιεχόμενο». Σε αντίθεση με το παρελθόν, που το μέσο μετάδοσης καθόριζε κατά κάποιο τρόπο και το είδος της πληροφορίας, σήμερα μπορούμε να μεταφέρουμε οποιοδήποτε είδος πληροφορίας από οποιοδήποτε μέσο μετάδοσης. Έτσι, ο Ανδρέας Γεωργιάδης, στέλεχος της NOVA, μας ενημερώνει πώς μια παραδοσιακή δορυφορική πλατφόρμα χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο για την μετάδοση τηλεοπτικού περιεχομένου (IPTV), ενώ ο Αναστάσιος Νικογιάννης της Eurobroadband αναπτύσσει πώς παρέχεται high speed internet μέσω δορυφορικής μετάδοσης. Τέλος, ο Νίκος Γουναλάκης εξηγεί πώς μπορούν να διαμοιραστούν υπηρεσίες 4 play σε ξενοδοχεία, μέσω οπτικής ίνας. Την Κυριακή, ώρα 9.30 το πρωί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL