Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.4°C22.8°C
3 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
15.2°C20.2°C
2 BF 56%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
13.0°C15.4°C
4 BF 87%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.6°C
2 BF 55%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.7°C
0 BF 77%
ΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΜΕ

Νέα μέλη ΕΣΗΕΑ - παράταση προθεσμίας Παρατείνει την προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων και τη συμπλήρωση των φακέλων των υποψηφίων νέων μελών της η ΕΣΗΕΑ, έως και την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017. Παρακαλούνται οι δημοσιογράφοι να παραδίδουν στη Γραμματεία πλήρεις τους φακέλους με τα δικαιολογητικά για να διευκολύνεται η διαδικασία εγγραφής νέων μελών και να μην υπάρχουν καθυστερήσεις.

ΕΡΤ: Ανανέωση θητείας προϊσταμένων Διαψεύδει η ΕΡΤ αναρτήσεις ιστοσελίδων που θέλουν τη δημόσια τηλεόραση να αποκτά «επιπλέον 49 προϊσταμένους». Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το τελευταίο διάστημα ανανεώνοεται με διοικητικές πράξεις η θητεία των ήδη υπηρετούντων στελεχών της. Ο αριθμός τους δεν αυξάνεται, καθώς το οργανόγραμμα της εταιρείας δεν έχει τροποποιηθεί. «Όλα τα υπόλοιπα είναι σκόπιμη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, που αποσκοπεί στην κατασυκοφάντηση της ΕΡΤ» συμπληρώνει με ανακοίνωσή της η δημόσια τηλεόραση.

Η ΕΡΤ τιμά τον Δημήτρη Μυταρά και τον Γιάννη Κουνέλλη Στη μνήμη του δημοφιλούς ζωγράφου Δημήτρη Μυταρά, καθώς και του παγκοσμίου φήμης εικαστικού Γιάννη Κουνέλλη, η ΕΡΤ μεταδίδει σήμερα δύο τηλεοπτικά αφιερώματα μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2. Από την εκπομπή «Προσωπικά», στις 12.30, προβάλλεται συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο σπουδαίος ζωγράφος Δημήτρης Μυταράς στην Έλενα Κατρίτση για τα παιδικά του χρόνια, τη σχέση του με τη ζωγραφική, τα νεανικά του όνειρα και το μετέπειτα έργο του. Επίσης, αναφέρεται και στη σύζυγό του Χαρίκλεια Μυταρά και τον ρόλο που έπαιξε στη ζωή του. Από το ίδιο κανάλι, στις 16.30, προβάλλεται η εκπομπή «Η εποχή των εικόνων», στην οποία ο Γιάννης Κουνέλλης μιλάει στην Κατερίνα Ζαχαροπούλου με αφορμή την έκθεσή του στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης το 2012.

Ο γ.γ. του ΚΚΕ στην ΕΡΤ Ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα παραχωρήσει συνέντευξη στη δημοσιογράφο Βάλια Πετούρη, στην ενημερωτική εκπομπή «Επτά», σήμερα το μεσημέρι, στις 12.30, από την ΕΡΤ1.

Η Χρύσα Ρώπα στο Έψιλον Σε ρόλο καθηγήτριας υποκριτικής συμμετέχει η καταξιωμένη ηθοποιός του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου Χρύσα Ρώπα, στο σόου «Star Academy» που θα παρουσιάσει το κανάλι Έψιλον. Από τη Δευτέρα 13 Μαρτίου η Χρύσα Ρώπα θα αναλάβει την «εκπαίδευση» των 16 σπουδαστών της εκπομπής.

Και πάλι «Παζάρι» από τον ΣΚΑΪ Από την ερχόμενη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ ξεκινάει το ιστορικό τηλεπαιχνίδι «Κάνε Παζάρι», που θα παρουσιάζει η Ντορέτα Παπαδημητρίου. Το τηλεπαιχνίδι, που θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 18.50, είναι το ίδιο με το γνωστό παλαιόθεν «Μεγάλο παζάρι» που παρουσίαζε ο Αν. Μικρούτσικος. Ο κάθε διαγωνιζόμενος προσπαθεί να παζαρέψει, να μαντέψει και να επιλέξει ανάμεσα στις κουρτίνες αποφεύγοντας τον μίστερ Ζονγκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL