Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.2°C16.5°C
1 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
10.3°C12.8°C
3 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
8.0°C12.7°C
1 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.0°C14.1°C
2 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
5 °C
4.9°C11.9°C
0 BF 93%
ΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΜΕ

ΕΕΤΤ καλεί Mega και Digea Να καλέσει άμεσα σε ακρόαση τόσο το Mega όσο και την Digea, αποφάσισε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, στη χθεσινή συνεδρίασή της. Οι εκπρόσωποι των δύο εταιρειών θα αναπτύξουν τα επιχειρήματά τους ενώπιον της ολομέλειας της Ανεξάρτητης Αρχής με αφορμή προσφυγή του Mega, εν όψει της επαπειλούμενης «υποβάθμισης σήματος», όπως προειδοποιεί η Digea το κανάλι, για χρέος ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Συνεχίζει τις εκπομπές το Mega Προς το παρόν, με προσωρινή διαταγή από το δικαστήριο το σήμα του Mega θα συνεχίσει να εκπέμπει ώς τις 15 Μαρτίου, οπότε και θα συζητηθεί η κύρια αίτηση ασφαλιστικών μέτρων. Υπό τον όρο, σύμφωνα με το δικαστήριο, της τακτοποίησης των τρεχουσών οφειλών του σταθμού προς την Digea αλλά και της καταβολής των 40.000 ευρώ μηνιαίως, αρχής γενομένης από τις 28 Φεβρουαρίου.

Όχι προβολή της Χρυσής Αυγής Με αφορμή τη στοχοποίηση δημοσιογράφων από τη Χρυσή Αυγή -μεταξύ αυτών της «Αυγής» και της Ειρήνης Λαζαρίδου που μετρούν από δύο αγωγές από τον Λαγό - η ΕΣΗΕΑ με παρέμβαση της σημειώνει ότι «οι δημοσιογράφοι δεν τρομοκρατούνται», αντίθετα «συνεχίζουν να υπηρετούν την αλήθεια και να αποκαλύπτουν τους δράστες». Σημειώνει επίσης ότι η δράση και η βία της Χ.Α. δεν μπορεί να προβάλλονται άκριτα από τα δημόσια ΜΜΕ, την ΕΡΤ και το ΑΠΕ, ούτε όμως και από τα ιδιωτικά.

«Εντός Αττικής» Η εκπομπή που μας ξεναγεί σε άγνωστους, όμως κοντινούς προορισμούς στην Αττική, επισκέπτεται σήμερα τη Λίμνη Μπελέτσι, στις ανατολικές χαμηλές πλαγιές της Πάρνηθας, όπου υπάρχουν πολλοί μικροί παράδεισοι προς ανακάλυψη, όπως μας πληροφορεί ο Χρήστος Ιερείδης, που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή. Είναι μια λίμνη που έγινε κατά λάθος. Η περιοχή προσφέρεται για πικνίκ, για να παίξουν τα παιδιά στην παιδική χαρά που έχει, ενώ οι λάτρεις των υπαίθριων δραστηριοτήτων μπορούν να κάνουν πεζοπορία, τζόγκινγκ βουνού, ποδήλατο βουνού, παρατήρηση πουλιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL