Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
12.5°C17.6°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.6°C14.5°C
2 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.0°C
1 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.8°C16.9°C
3 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C11.9°C
0 BF 81%
Συνεργασία ΑΠΕ - ΣΤΑΣΥ: / Συνεργασία ΑΠΕ - ΣΤΑΣΥ: Η καθημερινότητα του μετρό εμπλουτίζεται με εικόνες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Συνεργασία ΑΠΕ - ΣΤΑΣΥ: / Συνεργασία ΑΠΕ - ΣΤΑΣΥ: Η καθημερινότητα του μετρό εμπλουτίζεται με εικόνες

Μια «σημαντική και καινοτόμα πρωτοβουλία» αποτελεί η συνεργασία του ΑΠΕ και του μετρό (ΣΤΑΣΥ) με τίτλο «Εικόνες της Ημέρας», δηλαδή την παροχή ενημέρωσης με τη μορφή εικόνων με λεζάντες από τις οθόνες που βρίσκονται στις αποβάθρες του μετρό και παρέχονται στο επιβατικό κοινό.

Την «εξωστρέφεια» και τη «συνεργασία ανάμεσα σε δυο δημόσιους φορείς» υπογράμμισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς στον χαιρετισμό που απηύθυνε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στον εκθεσιακό χώρο του σταθμού του μετρό στο Σύνταγμα. «Όταν τα δημόσια δίκτυα δεν πέφτουν θύματα αλλότριων συμφερόντων, τότε μπορούν να προσφέρουν πολλά στον πολίτη» προσέθεσε ο Ν. Παππάς.

Στην αξία της ενημέρωσης και τη διάκρισή της από την παραπληροφόρηση αναφέρθηκε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου αποδίδοντας τα δικά της εύσημα σε μια πρωτοβουλία η οποία, όπως είπε, είναι σπουδαία γιατί προωθεί τη συνέργεια.

«Πραγματοποιήσαμε ένα όνειρο αρκετών χρόνων. Και το όνειρο αυτό έγινε πραγματικότητα χάρις στη φιλική στάση των οργανισμού Σταθερές Συγκοινωνίες και του προέδρου του» τόνισε ο πρόεδρος του Πρακτορείου Μιχάλης Ψύλος. Σημείωσε ακόμη ότι η συμφωνία παροχής ενημερωτικού υλικού συνιστά σταθμό, καθώς φέρνει το Πρακτορείο πιο κοντά στους πολίτες. «Φιλοδοξούμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο στον κόσμο και παράλληλα να προσφέρουμε χρηστικές πληροφορίες στους πολίτες» υπογράμμισε.

Εκ μέρους της ΣΤΑΣΥ ο πρόεδρος Σταύρος Στεφόπουλος περιέγραψε τη συμφωνία ως μια υπηρεσία υψηλού επιπέδου με μηδενικό κόστος και με τη «σφραγίδα της εγκυρότητας του ΑΠΕ». «Εμπλουτίζουμε την πεζή καθημερινότητα με ελκυστικές εικόνες» κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL