Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.2°C20.7°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.2°C17.7°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.0°C18.0°C
2 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.9°C15.9°C
0 BF 55%
Συνεργασία ΑΠΕ - ΣΤΑ.ΣΥ: / Συνεργασία ΑΠΕ - ΣΤΑ.ΣΥ: Υπόγειες διαδρομές... με τις "Εικόνες της ημέρας"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Συνεργασία ΑΠΕ - ΣΤΑ.ΣΥ: / Συνεργασία ΑΠΕ - ΣΤΑ.ΣΥ: Υπόγειες διαδρομές... με τις "Εικόνες της ημέρας"

Τις «Εικόνες της ημέρας» θα μεταδίδει καθημερινά στους επιβάτες του μετρό το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ) από αύριο Δευτέρα μέσα από τις οθόνες τύπου plasma που βρίσκονται στις αποβάθρες των αμαξοστοιχιών και σε άλλα σημεία των σταθμών.

Οι οθόνες, που σήμερα προβάλλουν μόνο χρηστικές πληροφορίες, κυρίως για τον καιρό, θα αποκτήσουν τον σφυγμό του 24ώρου. Μέσα από 10 φωτογραφικά καρέ με επεξηγηματικούς ειδησεογραφικούς υπότιτλους θα ανοίγει στο επιβατικό κοινό ένα παράθυρο στον κόσμο, με θέα πέρα από την επικαιρότητα και με ορίζοντα την έκφραση, την τέχνη, την επιστήμη και τον αθλητισμό, παράλληλα με χρηστική πληροφόρηση, την πρόβλεψη του καιρού και το εορτολόγιο της ημέρας.

Η υπηρεσία «Εικόνες της ημέρας», που αποτελεί συνεργασία του ΑΠΕ με τη ΣΤΑΣΥ, απευθύνεται σε περίπου 1 εκατομμύριο καθημερινούς επιβάτες του μετρό. Οι εικόνες θα προβάλλονται στις 132 τηλεοπτικές οθόνες που λειτουργούν για την ενημέρωση του επιβατικού κοινού στις εισόδους και τις πλατφόρμες επιβίβασης και αποβίβασης των 41 σταθμών του μετρό.

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ φιλοδοξεί ότι οι «Εικόνες της ημέρας» θα ανοίγουν στους επιβάτες του μετρό ένα παράθυρο στον κόσμο και θα τους συντροφεύουν όχι μόνο στις διαδρομές τους στον υπόγειο αθηναϊκό «λαβύρινθο» του μετρό αλλά και στην καθημερινότητά τους στο φως του αττικού ουρανού.

Η επίσημη έναρξη της υπηρεσίας θα γίνει σε ειδική εκδήλωση του ΑΠΕ-ΜΠΕ και της ΣΤΑΣΥ Α.Ε. στον σταθμό μετρό Σύνταγμα, αύριο, στις 12 το μεσημέρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL