Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
10.1°C14.6°C
2 BF 80%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C13.8°C
3 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
2 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
12.1°C13.8°C
0 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.1°C10.9°C
3 BF 93%
Επιμένει να εκπέμψει τηλεοπτικό σήμα το κανάλι του Β. Μαρινάκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιμένει να εκπέμψει τηλεοπτικό σήμα το κανάλι του Β. Μαρινάκη

Επανέρχονται τα parapolitika.gr και με εκτενές δημοσίευμα παρουσιάζουν τη διεκδίκηση της εταιρείας Alter Ego του Β. Μαρινάκη, η οποία είχε λάβει μέρος στον διαγωνισμό για τις άδειες, να εκπέμψει τηλεοπτικό σήμα άμεσα.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα, η Digea, που έχει αρμοδιότητα για τη μεταφορά του σήματος όλων των τηλεοπτικών σταθμών, αρνείται να συμβληθεί με το νέο κανάλι, καθώς, όπως αναφέρεται, «ισχυρίζεται ότι δεν αποτελεί αδειοδοτημένο πάροχο τηλεοπτικού περιεχομένου, ενώ οι σταθμοί με τους οποίους ήδη συμβάλλεται λειτουργούν νόμιμα». Η αλήθεια είναι πως κανένας σταθμός δεν λειτουργεί νόμιμα, ούτε καν «νομιμοποιημένα» όπως συνέβαινε μέχρι πέρυσι, μέσω υπουργικών αποφάσεων.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι «η εταιρεία αιτείται την άμεση εκπομπή του προγράμματός της έως την ολοκλήρωση της νέας διαδικασίας αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών στην οποία επιθυμεί να συμμετάσχει εκ νέου, βάσει των όρων που θα προκηρυχθούν». Εάν αυτό δεν γίνει δυνατόν, όπως σημειώνεται, θα υπάρξει προσφυγή στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL