Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Διαταγή πληρωμής σε βάρος του Mega από την Alpha Bank

Αυτό σημαίνει ότι το Mega στερείται κάθε ρευστότητα εφεξής, αφού οι τράπεζες έχουν τη δυνατότητα να κατάσχουν κάθε έσοδο που έχει το κανάλι με το πρόγραμμα που εκπέμπει τους τελευταίους έξι μήνες.

Διαταγή πληρωμής σε βάρος της Τηλέτυπος (Mega) κοινοποίησε η Alpha Bank την περασμένη εβδομάδα. Με τη διαταγή πληρωμής η Alpha Bank, συντονίστρια κοινοπρακτικού δανείου, αξιώνει άμεση καταβολή, σύμφωνα με πληροφορίες, του ληξιπρόθεσμου υπόλοιπου του δανείου που έλαβε το κανάλι το 2012, ύψους περί τα 100 εκατ. ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι το Mega στερείται κάθε ρευστότητα εφεξής, αφού οι τράπεζες έχουν τη δυνατότητα να κατάσχουν κάθε έσοδο που έχει το κανάλι με το πρόγραμμα που εκπέμπει τους τελευταίους έξι μήνες. Σημαίνει δηλαδή ότι το σύνολο των εσόδων του καναλιού είναι δεσμευμένο από τις τράπεζες και δεν θα μπορεί εφεξής να πληρώσει λειτουργικές δαπάνες. Άλλες πληροφορίες, εξάλλου, σημειώνουν ότι οι τράπεζες έχουν ήδη προχωρήσει σε κατασχέσεις. Η εξέλιξη αυτή φέρνει τον τηλεοπτικό σταθμό ένα βήμα πιο κοντά στο «μαύρο», το οποίο απεύχονται οι εργαζόμενοι, όμως οι μέτοχοι δεν έχουν κινητοποιηθεί να αναστρέψουν τις εξελίξεις εδώ και δύο χρόνια.

Σημειώνεται ότι μεγάλο μέρος των εσόδων του καναλιού, που λειτουργεί τους τελευταίους έξι μήνες χάρη στην εθελοντική προσφορά των εργαζομένων, έχει εισπράξει ήδη η εταιρεία παραγωγής Άνωση, συμφερόντων Φ. Μπόμπολα, για τηλεοπτικές σειρές του Mega από προηγούμενα έτη.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ξέρουν μόνο να γκρεμίζουν

Να γκρεμίζεις είναι εύκολο, το δύσκολο είναι να χτίσεις. Ως αξιωματική αντιπολίτευση, η Ν.Δ. επιδόθηκε συστηματικά σε μια χυδαία επιχείρηση κατεδάφισης όλων των κόπων του ελληνικού λαού, αυτών που επέτρεψαν στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει τη χώρα από τα Μνημόνια...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις