Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.1°C15.4°C
2 BF 89%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες μικρής έντασης
14 °C
10.8°C14.9°C
4 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.0°C12.6°C
3 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.5°C17.8°C
4 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
2 BF 100%
"Πραξικοπηματική πλειοψηφία" και ακροδεξιά πλυντήρια
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Πραξικοπηματική πλειοψηφία" και ακροδεξιά πλυντήρια

Η επιχείρηση ταύτισης της κυβέρνησης με την Ακροδεξιά και τον ολοκληρωτισμό ξεκίνησε από τη δήθεν έλλειψη πλουραλισμού στον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες με αφορμή τον αριθμό τους. Και, κάπως έτσι, από τη Βόρεια Κορέα φτάσαμε στη χούντα και τον Παπαδόπουλο. Γιατί, σύμφωνα με τα κανάλια και τη μαύρη προπαγάνδα της Ν.Δ., στη χώρα έχει επιβληθεί τουλάχιστον στρατιωτικός νόμος και δεν το έχουμε καταλάβει.

Οι εκλογές είναι παράνομες αν δεν βγάζουν Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ, οπότε διεγράφησαν από την πραγματικότητα. «Αντιδημοκρατική εκτροπή» χρεώνουν στην «πραξικοπηματική πλειοψηφία της χώρας» και σκόπιμα διαγράφουν τη νίκη τριών εκλογικών μαχών.

Καταδικάζει ή όχι τις δηλώσεις Γεωργιάδη για διώξεις των αριστερών η Ν.Δ.; Με βάση τις δηλώσεις των στελεχών της, μοιάζει να είναι επίσημη γραμμή της Ν.Δ. η ταύτιση της Ακροδεξιάς με την αριστερή κυβέρνηση και του ολοκληρωτισμού με την προσπάθεια θέσπισης κανόνων και νομιμότητας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο της διαπλοκής 27 χρόνων «αέρα» εις βάρος του ελληνικού λαού.

Τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Ν.Δ. για κυνήγι αριστερών κεφαλών ανέλαβαν να ξεπλύνουν οι κ. Πορτοσάλτε («Δεν είπε και κάτι φοβερό ο Άδωνις») και Μπογδάνος («Δεν είναι ακριβώς γνώμη του, ισχύει, οι χώρες που είχαν κομμουνισμό τον έχουν απαγορεύσει»).

https://www.youtube.com/embed/9Tudfes0Skc

Σωτήρια η παρέμβαση της ειδικής σε θέματα διαχείρισης ενδοοικογενειακών κρίσεων Ντ. Μπακογιάννη: «Μπορείς να κατηγορήσεις τον Άδωνι για πολλά, αλλά θάρρος έχει» και «εκρηκτικό χαρακτήρα», ενώ για τους παραλληλισμούς της κυβέρνησης με τη χιτλερική Γερμανία από την κ. Ασημακοπούλου ένα «ατυχείς εκφράσεις» που ανασκευάστηκαν ήταν αρκετό για να το προσπεράσει εύκολα: «Πιστεύω ότι έχουμε ναι, υπάρχει πρόβλημα Δημοκρατίας».

https://www.youtube.com/embed/aJ_8POugujA

Για να μην μπερδεύεστε για το ποιος είναι ο αριστερός και ποιος ο δεξιός της εβδομάδας, να συμβουλεύεστε τον μέντορα των τηλεπαραθύρων Στ. Μαλέλη: «Ο Πολάκης δεν είναι αριστερός, είναι ακροδεξιός».

Κ. Κυρανάκης: «Έχει Σύνταγμα η χώρα και Δημοκρατία κι αν επιχειρήσουν η κ. Γεροβασίλη, ο κ. Τσίπρας, ο Παππάς και οι βουλευτές της πραξικοπηματικής πλειοψηφίας, οι πολίτες πρέπει να το υπερασπιστούν».

Μετά το «βάστα γερά ΔΝΤ" του Μπάμπη μας ήρθε και το «ευτυχώς που υπάρχει η τρόικα!» του Άρη μας. Ενώ στις υπηρεσίες της μαύρης προπαγάνδας συμπεριλήφθηκε και το φάντασμα του Παπαδόπουλου από τον ΣΚΑΪ. «Το προηγούμενο πρόσωπο που έβγαλε γλώσσα στο ΣτΕ ονομαζόταν Γ. Παπαδόπουλος» είπε ο κ. Πορτοσάλτε, παραλληλίζοντας την Όλ. Γεροβασίλη με τον δικτάτορα.

https://www.youtube.com/embed/hQRVFlgbnp4

Άρ. Πορτοσάλτε: «Δεν γνωρίζει τι θα πει Δημοκρατία ο κ. Κρέτσος» «Δεν υπάρχει πιο τροϊκανός υπουργός από τον κ. Κατρούγκαλο»! Αν. Λοβέρδος: «Το πραξικόπημα Παππά - Τσίπρα δεν πέρασε, η Δημοκρατία νίκησε, η Δικαιοσύνη μίλησε». Γ. Γιακουμάτος: «Πράγματι υπάρχει ένα κράτος που βασίζεται στη Δικαιοσύνη».

Το like της εβδομάδας στον Γ. Βρούτση: «Είστε πολύ τυχεροί που έχετε απέναντί σας τη Ν.Δ. με τον πολιτικό πολιτισμό της».

Επιτέλους, ο απανταχού καταγγέλλων τα χάλια της υγείας πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Γιαννακός βγήκε να πανηγυρίσει κι αυτός στο γυαλί.

Απορώ με την έκπληξη μερικών. Είχε μαλλιάσει η γλώσσα της Ι. Μάνδρου να τα λέει από το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ, με λεπτομέρειες.

Και ο κ. Λαφαζάνης πανηγύρισε να νιώσει νικητής και να δηλώσει “παρών” στο κίνημα Ν.Δ. - καναλαρχών, όπου, διαπλοκής επιτρέπουσας, ευελπιστεί να δυναμώνει...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL