Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C23.6°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C22.5°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C19.9°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
21.0°C24.8°C
4 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.5°C
3 BF 40%
Ιβάν Σαββίδης: Χαρούμενος που οι άδειες έφεραν λεφτά στα ταμεία - Στεναχωρήθηκα που ο Αλαφούζος πλήρωσε λιγότερα (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ιβάν Σαββίδης: Χαρούμενος που οι άδειες έφεραν λεφτά στα ταμεία - Στεναχωρήθηκα που ο Αλαφούζος πλήρωσε λιγότερα (Video)

«Όλα ήταν καλά. Πήγαν με βάση το δικό μου σενάριο. Είμαι αρκετά χαρούμενος που οι τέσσερις άδειες έφεραν στον κρατικό προυπολογισμό πάνω από 240 εκατομμύρια" τόνισε ο Ιβάν Σαββίδης εξερχόμενος από το κτίριο της ΓΓΕΕ. 

Αφού έδωσε συγχαρητηρήρια στους νικητές δήλωσε ότι ελπίζει "αυτά τα λεφτά να βοηθήσουν τους ανασφάλιστους υπερήλικες Πόντιους".

Ο χώρος των media με ενδιαφέρει αλλά έχω ξεκάθαρη κατανόηση για το πόσο κοστίζει αυτός ο χώρος», είπε ο επιχειρηματίας.

Χαρακτήρισε πρωτότυπη την διαδικασία και μίλησε για εξωφρενικά ποσά που «χτυπήθηκαν» οι άδειες. «Πλήρωσαν πάνω από 50 και 60 εκατομμύρια ευρώ για άδειες που υπολόγιζαν στα 3. Ο χώρος των media με ενδιαφέρει αλλά έχω ξεκάθαρη κατανόηση για το πόσο κοστίζει αυτός ο χώρος» τόνισε συμπληρώνοντας ότι στην τελευταία διαδικασία της τέταρτης άδειας κατέθεσε μηδενικό ποσό.

Όσο για τους άλλους συμμετέχοντες όπως είπε "απέδειξαν πως είναι έτοιμοι να πληρώσουν. Στεναχωρήθηκα που ο Αλαφούζος πλήρωσε λιγότερα απ' όλους".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL