Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ιβάν Σαββίδης: Χαρούμενος που οι άδειες έφεραν λεφτά στα ταμεία - Στεναχωρήθηκα που ο Αλαφούζος πλήρωσε λιγότερα (Video)

ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Όσο για τους άλλους συμμετέχοντες όπως είπε "απέδειξαν πως είναι έτοιμοι να πληρώσουν. Στεναχωρήθηκα που ο Αλαφούζος πλήρωσε λιγότερα απ' όλους"

«Όλα ήταν καλά. Πήγαν με βάση το δικό μου σενάριο. Είμαι αρκετά χαρούμενος που οι τέσσερις άδειες έφεραν στον κρατικό προυπολογισμό πάνω από 240 εκατομμύρια" τόνισε ο Ιβάν Σαββίδης εξερχόμενος από το κτίριο της ΓΓΕΕ. 

Αφού έδωσε συγχαρητηρήρια στους νικητές δήλωσε ότι ελπίζει "αυτά τα λεφτά να βοηθήσουν τους ανασφάλιστους υπερήλικες Πόντιους".

Ο χώρος των media με ενδιαφέρει αλλά έχω ξεκάθαρη κατανόηση για το πόσο κοστίζει αυτός ο χώρος», είπε ο επιχειρηματίας.

Χαρακτήρισε πρωτότυπη την διαδικασία και μίλησε για εξωφρενικά ποσά που «χτυπήθηκαν» οι άδειες. «Πλήρωσαν πάνω από 50 και 60 εκατομμύρια ευρώ για άδειες που υπολόγιζαν στα 3. Ο χώρος των media με ενδιαφέρει αλλά έχω ξεκάθαρη κατανόηση για το πόσο κοστίζει αυτός ο χώρος» τόνισε συμπληρώνοντας ότι στην τελευταία διαδικασία της τέταρτης άδειας κατέθεσε μηδενικό ποσό.

Όσο για τους άλλους συμμετέχοντες όπως είπε "απέδειξαν πως είναι έτοιμοι να πληρώσουν. Στεναχωρήθηκα που ο Αλαφούζος πλήρωσε λιγότερα απ' όλους".

 

Δείτε όλα τα σχόλια