Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
18.9°C23.4°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.3°C19.4°C
2 BF 69%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
14.4°C15.5°C
5 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.9°C24.4°C
2 BF 41%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
14.9°C16.9°C
0 BF 77%
Χείρα βοηθείας στην Πήγασος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χείρα βοηθείας στην Πήγασος

Χείρα βοηθείας στην Πήγασος Τονωτική ένεση ρευστότητας από την ίδια την οικογένεια Μπόμπολα δέχεται η Πήγασος, η εταιρεία ΜΜΕ του Ομίλου Μπόμπολα. Η κατασκευαστική εταιρεία Άκτωρ, του Ομίλου της ίδιας οικογένειας προτίθεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να αγοράσει τις κτηριακές εγκαταστάσεις της Πήγασος που στεγάζουν εφημερίδες και περιοδικά στην περιοχή Μεταμόρφωσης Χαλανδρίου. Πληροφορίες ανεβάζουν το τίμημα της εξαγοράς σε 15 έως 18 εκατ. ευρώ. Η εξαγορά αυτή σημαίνει τουλάχιστον την παραμονή της Πήγασος στις δραστηριότητές της στα ΜΜΕ.

53 με παράλληλη απασχόληση στο ΑΠΕ Πενήντα τρεις δημοσιογράφοι του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων πήραν το πράσινο φως προκειμένου να διατηρούν δεύτερη απασχόληση. Την απόφαση έλαβε το Δ.Σ. του πρακτορείου για παράλληλη απασχόληση σε έντυπα, ηλεκτρονικά ή διαδικτυακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του ιδιωτικού τομέα. Η άδεια χορηγήθηκε για μία μόνο άδεια παράλληλη απασχόλησης, καθώς κρίθηκε ότι δεν σχετίζεται ως προς το αντικείμενό της με τα ιδιαίτερα καθήκοντα της θέσης τους στο πρακτορείο και δεν παρεμποδίζει την ομαλή εκτέλεση της υπηρεσίας τους.

Ο Αν. Συμεωνίδης στα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ Νέος καλλιτεχνικός διευθυντής - προϊστάμενος της Διεύθυνσης Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ Α.Ε., τοποθετήθηκε ο Αναστάσιος Συμεωνίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL