Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.6°C25.8°C
3 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.8°C24.9°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C22.1°C
3 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
19.8°C21.6°C
5 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.0°C
2 BF 38%
Ταινίες Κυριακής - Δευτέρας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ταινίες Κυριακής - Δευτέρας

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/6

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 8 ΛΕΠΤΑ

STAR, 23.15

Θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, παραγωγής 2011, με τους Τζέικ Τζίλενχαλ, Μισέλ Μόναχαν. Ο Κόλτερ Στίβενς, Αμερικανός στρατιώτης χειριστής ελικοπτέρου, ξυπνά μέσα σε ένα τρένο με κατεύθυνση το Σικάγο, χωρίς να γνωρίζει πώς βρέθηκε εκεί. Το τελευταίο πράγμα που θυμάται είναι να πετάει με ελικόπτερο σε αποστολή στο Ιράκ. Πριν προλάβει να καταλάβει τι συμβαίνει, ένα τρένο πλησιάζει από την αντίθετη κατεύθυνση και μια βόμβα τους σκοτώνει όλους. Όμως ο Στίβενς ζει ξανά και ξανά τα γεγονότα πριν την έκρηξη, μέχρι να ανακαλύψει την ταυτότητα του βομβιστή.

ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΨΗΛΟ, ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟ ΑΝΔΡΑ

ALPHA, 01.00

Κομεντί, αμερικανικής και ισπανικής συμπαραγωγής 2010, σε σκηνοθεσία Γούντι Άλλεν. Καθώς η Σάλι βρίσκεται μέσα σε έναν αδιέξοδο γάμο, δεν αργεί να έρθει αντιμέτωπη με τις συναισθηματικές αλλά και επαγγελματικές της ανασφάλειες, την ίδια στιγμή που ο σύζυγός της, επίδοξος συγγραφέας best seller, καψουρεύεται την εξωτική γειτόνισσα του απέναντι διαμερίσματος. Παράλληλα, ο πατέρας της αποφασίζει σε προχωρημένη ηλικία να ανακαλύψει τις ερωτικές χαρές που στερήθηκε, ενώ η μάνα της βρίσκει καταφύγιο στις χαρτορίχτρες. Παίζουν: Ναόμι Γουότς, Άντονι Χόπκινς, Αντόνιο Μπαντέρας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 8/6

ΠΩΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΤΕ ΕΝΑΝ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ

STAR, 21.10

Κωμωδία, παραγωγής 2001, με τους Έντι Μέρφι, Μπεν Στίλερ, Μάθιου Μπρόντερικ, Τέα Λεόνι, Κέισι Άφλεκ, Άλαν Άλντα. Μια παρέα σχεδιάζει να ληστέψει τον δισεκατομμυριούχο ένοικο του πολυτελούς ουρανοξύστη όπου εργάζονται, έναν μεγαλοαπατεώνα που έκλεψε τα χρήματα των αποζημιώσεών τους. Με άλλα λόγια, αυτό που θέλουν είναι να τον εκδικηθούν και να πάρουν το αίμα τους και... τα λεφτά τους πίσω. Όμως κανένας τους δεν έχει εμπειρία στο «έγκλημα» και πολύ γρήγορα από επίδοξοι θύτες κινδυνεύουν να γίνουν άδοξα θύματα.

ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ

MEGA, 01.15

Δράμα, παραγωγής Ισπανίας 2009, σε σκηνοθεσία Πέντρο Αλμοδόβαρ. Ένας άντρας γράφει, ζει και αγαπά μέσα στο σκοτάδι. Ήταν το θύμα ενός μοιραίου αυτοκινητικού δυστυχήματος 14 χρόνια πριν, στο οποίο δεν έχασε απλώς την όρασή του, αλλά και τη γυναίκα της ζωής του. Ένα βράδυ ξεκινά να αφηγείται την οδυνηρή αυτή ιστορία, συγκινητική και τραγική. Μια ιστορία που μπορεί να αποτυπωθεί με την φωτογραφία δυο ερωτευμένων που αγκαλιάζονται και που κάποιος έχει σκίσει σε χίλια κομμάτια. Παίζουν: Πενέλοπε Κρουζ, Λουίς Χομάρ, Μπιάνκα Πορτίγιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL