Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΔΗΜΑΡ: Υπονομεύεται κάθε έννοια αξιοπιστίας της δημόσιας τηλεόρασης

“Η επιστολή της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης για τα διαδραματιζόμενα στη ΝΕΡΙΤ αποκαλύπτει την απόφαση της κυβέρνησης να επαναφέρει, παρά τις μεγαλοστομίες, τον ασφυκτικό έλεγχο στα δημόσια Ραδιοτηλεοπτικά μέσα και το καθεστώς των ανοικτών πολιτικών παρεμβάσεων” τονίζει η ΔΗΜΑΡ.

"Η επιστολή της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης για τα διαδραματιζόμενα στη ΝΕΡΙΤ αποκαλύπτει την απόφαση της κυβέρνησης να επαναφέρει, παρά τις μεγαλοστομίες, τον ασφυκτικό έλεγχο στα δημόσια Ραδιοτηλεοπτικά μέσα και το καθεστώς των ανοικτών πολιτικών παρεμβάσεων" τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ.

"Η Δημοκρατική Αριστερά, που αρνήθηκε να συνυπογράψει το λουκέτο στη ΕΡΤ και να συνεργήσει στην αντιδημοκρατική αναστολή του προγράμματος της, αποχωρώντας μάλιστα από την κυβέρνηση, θεωρεί ότι η τροπολογία με την οποία ανατράπηκε ο τρόπος ορισμού των μελών του εποπτικού συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ υπονομεύει κάθε έννοια αξιοπιστίας της δημόσιας τηλεόρασης, όπως και την πολυφωνία που είναι υποχρεωμένη να υπηρετεί και εκθέτει διεθνώς τη χώρα" σημειώνει.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Στουρνάρας μαινόμενος

Ο κεντρικός μας τραπεζίτης Γ. Στουρνάρας βγήκε χθες στο πρακτορείο Bloomberg και είπε ότι χρειάζονται συντονισμένα μέτρα δημοσιονομικής τόνωσης των οικονομιών, διότι αλλιώς η Ευρώπη θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με μια σοβαρή κρίση χρέους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις