Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
10.9°C16.2°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
9.7°C13.3°C
2 BF 56%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
9.0°C16.0°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.6°C16.5°C
3 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C12.3°C
0 BF 87%
Το ΕΣΡ ψάχνει... γκρίζα διαφήμιση στον Τράγκα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Το ΕΣΡ ψάχνει... γκρίζα διαφήμιση στον Τράγκα

Μοναδική εξαίρεση στη θύελλα καταγγελιών κομμάτων και δημοσιογραφικών Ενώσεων εναντίον της εκπομπής του Γ. Τράγκα, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Ερωτηθείς χθες ο πρόεδρος Ι. Λασκαρίδης απάντησε ότι «η Χ.Α. είναι κόμμα που εκπροσωπείται στη Βουλή και μπορεί να εκφράζει τις απόψεις της».

Στην ερώτηση σχετικά με το ότι δεν τηρήθηκε η πολιτική πολυφωνία, «Είναι γνωστό ότι τα άλλα κόμματα δεν εμφανίζονται στην τηλεόραση μαζί με τη Χ.Α.» απάντησε ο πρόεδρος. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι γίνεται έλεγχος εάν ο σταθμός παραβίασε άλλες διατάξεις, όπως, για παράδειγμα, αν υπάρχει... «συγκεκαλυμμένη διαφήμιση περιοδικού» (είναι γνωστό ότι ο Τράγκας διαφημίζει το "Crash" όπως μπορεί) ή «δημιουργία φόβου στο κοινό ότι θα χάσουν τα λεφτά τους».

Το ΕΣΡ για μια ακόμη φορά βρίσκεται στη βολική θέση "εκτός τόπου και χρόνου". Κι αυτό, παρά τη νομοθεσία, ελληνική και κοινοτική, που προβλέπει αυστηρές ποινές για τη διάδοση φασιστικών και ρατσιστικών απόψεων. Όχι για τους "νόμιμους" βουλευτές της Χ.Α., αλλά στον σταθμό που τις φιλοξενεί χωρίς αντίλογο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL