Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.2°C16.5°C
1 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
10.3°C12.8°C
3 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
8.0°C12.7°C
1 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.0°C14.1°C
2 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
5 °C
4.9°C11.9°C
0 BF 93%
Αγνωστος ο προϋπολογισμός / Πρόσκληση ΝΕΡΙΤ σε δημιουργούς - παραγωγούς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αγνωστος ο προϋπολογισμός / Πρόσκληση ΝΕΡΙΤ σε δημιουργούς - παραγωγούς

Στο φουλ φαίνεται να δουλεύουν οι μηχανές στη ΝΕΡΙΤ, προκειμένου να εγκαταλειφθεί το έκτρωμα της ΔΤ και να μπει μπροστά ο "κανονικός" δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας. Έτσι χθες, μετά την πρόσκληση για την πλήρωση 356 θέσεων δημοσιογραφικού (132 θέσεις) και καλλιτεχνικού προσωπικού (224 θέσεις), η ΝΕΡΙΤ απευθύνει νέα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, αυτή τη φορά για παραγωγούς και δημιουργούς οπτικοακουστικών έργων. Τον προϋπολογισμό για τις νέες παραγωγές πάντως δεν τον έχει κάνει ακόμη γνωστό.

Οι προτάσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως τις 27 Ιανουαρίου, προκειμένου να καλύψουν ανάγκες της ΝΕΡΙΤ την ερχόμενη περίοδο Μαρτίου- Ιουνίου. Όπως γίνεται γωωστό, νέα πρόσκληση θα εκδοθεί στις επόμενες μέρες, με επαρκές χρονικό περιθώριο αιτήσεων, για το πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ της περιόδου Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου.

Το περιεχόμενο των εκπομπών που αναζητάει η ΝΕΡΙΤ δείχνει τον προσανατολισμό του προγράμματος που ετοιμάζει η διοίκησή της. Συγκεκριμένα ζητείται πρόγραμμα που αφορά:

Δύο μουσικές εκπομπές - ελληνικό και ξένο τραγούδι, εκπομπή μαγειρικής, εκπομπές λόγου, εκπομπή για το βιβλίο, εκπομπές έρευνας - αρχείου, εκπομπή για το παιδί, για το Διαδίκτυο, για την οδική ασφάλεια, σειρές ντοκιμαντέρ για την ελληνική προεδρία, τον πολιτισμό, την επιχειρηματικότητα, το παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, εκπομπή δημοσιογραφικής έρευνας, εκπομπές σύντομης διάρκειας, μονόλεπτα έως πεντάλεπτα και άλλες 10-15 λεπτών για την υγεία, την οικονομία, την αγορά, την οικολογία κ.λπ. Προγραμματίζονται επίσης δύο τηλεπαιχνίδια γνώσεων και μία καθημερινή κωμική σειρά πεντάλεπτη έως ημίωρη.

ΑΓΓΕΛΑ ΝΤΑΡΖΑΝΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL