Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.1°C15.4°C
2 BF 89%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες μικρής έντασης
14 °C
10.8°C14.9°C
4 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.0°C12.6°C
3 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.5°C17.8°C
4 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
2 BF 100%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

«Τα καλύτερα μας χρόνια», η κωμική σειρά της ΕΡΤ που μας μεταφέρει στη δεκαετία του 1960, σε σκηνοθεσία της  Όλγας Μαλέα και σενάριο των Νίκου Απειρανθίτη και Κατερίνας Μπέη, θα αρχίσει να προβάλλεται τον Οκτώβριο. Στο μεταξύ έχουν αρχίσει τα γυρίσματα, καθώς το καστ έχει «κλείσει». Την τηλεοπτική οικογένεια αποτελούν οι Μελέτης Ηλίας και Κατερίνα Παπουτσάκη ως γονείς, η Υβόννη Μαλτέζου ως δαιμόνια γιαγιά, η Εριφύλη Κιτζόγλου ως πρωτότοκη κόρη και ο Δημήτρης Καπουράνης ως μεγάλος γιος. Στον ρόλο του αφηγητή και μικρού γιου της οικογένειας ο Μανώλης Γκίνης, ο εξαιρετικός μικρός από το σποτ της Cosmote, που παράκουσε το προφίλ ως «κροφίλ». Στον ρόλο της θείας της οικογένειας Αντωνοπούλου η Τζένη Θεωνά.

Τροπολογία - προσθήκη κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή, η οποία προβλέπει: α) Δωρεάν και υποχρεωτική μετάδοση μηνυμάτων σχετικά με την προστασία της δημόσιας υγείας από όλα τα ΜΜΕ. β) Ρυθμίσεις διαφάνειας και λογοδοσίας για τη διαφημιστική προβολή του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ, του ευρύτερου δημόσιου τομέα και πρώην ΔΕΚΟ από τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης και επιβολή κυρώσεων σε περίπτωση παραβίασής τους.

Για τα στοιχεία της Media Services Η ΕΡΤ προκηρύσσει ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών καταγραφής των διαφημιστικών μηνυμάτων που προβάλλονται από όλα τα μέσα της ΕΡΤ Α.Ε, από ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα, καθώς και στο Διαδίκτυο, σε ημερήσια και μηνιαία βάση. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 118.662 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL