Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πανωλεθρίαμβος Μητσοτάκη στης Μάρας και οι Άριστοι της ΕΡΤ

  Πανωλεθρίαμβος Μητσοτάκη στης Μάρας Έσκισε, σου λέει, ο Μητσοτάκης στη συνέντευξη προχθές στη Μάρα Ζαχαρέα. Έφτασε, λέει, 23,7% του συνόλου του τηλεοπτικού κοινού, σούπερ ουάου, πρώτο απ’ όλα τα...

Πανωλεθρίαμβος Μητσοτάκη στης Μάρας

Έσκισε, σου λέει, ο Μητσοτάκης στη συνέντευξη προχθές στη Μάρα Ζαχαρέα. Έφτασε, λέει, 23,7% του συνόλου του τηλεοπτικού κοινού, σούπερ ουάου, πρώτο απ’ όλα τα κεντρικά δελτία ειδήσεων την περασμένη Δευτέρα. Αλήθεια λένε από το Star, αυτό ήταν το μέσο μερίδιο τηλεθέασης. Όμως, απ’ ό,τι παρατήρησα, η καμπύλη του τηλεμεριδίου βαίνει συνεχώς μειούμενη από την ώρα που ξεκίνησε η συνέντευξη μέχρι που τελείωσε. Κατρακύλα κανονική.

Όπως παρατήρησα, στο ξεκίνημα το τηλεμερίδιο ήταν στο 30% (η εκπομπή "Ο Τροχός της Τύχης", που προηγείται, σκίζει φέτος) και, όταν τελείωσε η συνέντευξη, είχε πέσει μόλις στο 17%. Σχεδόν στο μισό, για όσους πανηγυρίζουν! Η μετάδοση έχανε συνεχώς μερίδια τηλεθέασης και τηλεθεατές. Συνολικά, λέει το Star, το δελτίο παρακολούθησαν 1.269 χιλιάδες τηλεθεατές. Οι οποίοι όσο πήγαιναν και λιγόστευαν...

Η ΕΡΤ στις στάσεις λεωφορείων

Μία εξαιρετική ιδέα είχαν εκεί στην ΕΡΤ για να αυξήσουν την τηλεθέαση που πατώνει. Αφού, σου λέει, δεν τραβάει με τίποτα το πρόγραμμα, τι να κάνουμε, ας το διαφημίσουμε! Πώς; Με αφίσες στον δρόμο. Στα ειδικά πλαίσια που βρίσκονται στις στάσεις των λεωφορείων. Αποφασίστηκε από το Δ.Σ. της ΕΡΤ να μισθώσει άγνωστο αριθμό πλαισίων στους δήμους της Αττικής προκειμένου να προβάλει και να προωθήσει τα προγράμματά της και την εταιρική της εικόνα.

Η μίσθωση θα γίνει από την εταιρεία Politis Out of Home, από 6 Ιουνίου έως 23 Οκτωβρίου, έναντι του ποσού των 192.500 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Στην ΕΡΤ λεφτά υπάρχουν.

Ένας «άριστος» ανέλαβε τη Γενική Διεύθυνση Προγράμματος της ΕΡΤ στη θέση του Γ. Σιούλα.

Πρόκειται για τον κ. Κων. Παπαβασιλείου, διοικητικό υπάλληλο, πρώην διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών της ΕΡΤ, ο οποίος μέχρι πρότινος υπέγραφε εντάλματα πληρωμής, εξέδιδε τη μισθοδοσία, προωθούσε τιμολόγια και συναλλαγματικές, ενέκρινε μετακινήσεις υπαλλήλων εκτός έδρας και γενικώς διεκπεραίωνε τις εργασίες λογιστηρίου σε μια μεγάλη εταιρεία. Εφεξής, με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΡΤ, αναβαθμίζεται σε γενικό διευθυντή Προγράμματος και από τη νέα του θέση θα διαβάζει σενάρια, θα οργανώνει εκπομπές, θα προτείνει «κόνσεπτ», θα συναντάει σεναριογράφους, σκηνοθέτες και παραγωγούς.

Δεξί χέρι του κ. Φορτσάκη επί ΝΕΡΙΤ, ο κ. Παπαβασιλείου είχε “δικαίωμα” για μια Γενική Διεύθυνση και, ελλείψει άλλης, του προσφέρθηκε η πιο άσχετη για την ειδικότητά του.

Α.Γ.Ν.

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Θέλουν Μνημόνια για να εφαρμόσουν το πρόγραμμά τους

Τις ημέρες αυτές, και εν όψει της συνόδου που θα πάρει τις αποφάσεις για το ταμείο ανάκαμψης, η Ιταλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία εκδηλώνουν από κοινού έντονη διπλωματική κινητικότητα προκειμένου να διασφαλίσουν ότι η ενίσχυση στις χώρες του Νότου δεν θα συνοδεύεται από Μνημόνια και οικονομική επιτήρηση.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις