Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

  Συμπληρωματική γραμμή SOS για τους ασφαλισμένους στον ΕΔΟΕΑΠ Ειδική τηλεφωνική γραμμή και e-mail θέτει σε λειτουργία ο ΕΔΟΕΑΠ για την περαιτέρω διασφάλιση της διευκόλυνσης των ασφαλισμένων του. Η...

 

Συμπληρωματική γραμμή SOS για τους ασφαλισμένους στον ΕΔΟΕΑΠ Ειδική τηλεφωνική γραμμή και e-mail θέτει σε λειτουργία ο ΕΔΟΕΑΠ για την περαιτέρω διασφάλιση της διευκόλυνσης των ασφαλισμένων του. Η γραμμή 210 7264706 και το paremvasi@edoeap.gr θα δέχονται σχόλια, στοιχεία και παρατηρήσεις ασφαλισμένων που θεωρούν ότι το αίτημά τους προς τον Οργανισμό δεν αντιμετωπίστηκε. Στόχος είναι η άμεση επίλυση του προβλήματος από τη γενική διεύθυνση του ΕΔΟΕΑΠ.

Εκτός TV η Ελένη Μενεγάκη την επόμενη σεζόν Την απόφασή της να απέχει από την τηλεόραση την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ανακοίνωσε χθες, από την εκπομπή της στον Alpha, η Ελένη Μενεγάκη. Με φανερή συγκίνηση, η δημοφιλής παρουσιάστρια είπε ότι έχει πάρει την απόφαση αυτή από πέρυσι, ώστε να μπορέσει να κάνει πράγματα που δεν έχει κάνει έως τώρα. «Κάποια στιγμή, θέλω να πιστεύω, θα τα ξαναπούμε» συμπλήρωσε.

Δεν κυκλοφόρησε χθες η εφημερίδα «Μαγνησία», καθώς βρίσκεται σε αναζήτηση τυπογραφείου, έστω και εκτός νομού. Ο εκδότης της εφημερίδας «Θεσσαλία» έληξε τη συνεργασία του με τη «Μαγνησία» έπειτα από τέσσερα χρόνια, όσον αφορά την εκτύπωσή της. Ο εκδότης της «Μαγνησίας» Δημήτρης Καρεκλίδης καταγγέλλει ότι πίσω από την κίνηση αυτή βρίσκεται πολιτική δίωξη της εφημερίδας από τον Αχιλλέα Μπέο, αλλά και από τον γ.γ. Τουρισμού Κώστα Λούλη, οι οποίοι έχουν ενοχληθεί από την εφημερίδα.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ναι, αλλά ο Τσίπρας έφερε Μνημόνια

Μπορεί τα κανάλια να δοξάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά στον πραγματικό κόσμο η κατάσταση δεν είναι καθόλου ρόδινη. Υπάρχουν τεράστιες δυσκολίες, το κλίμα κάθε άλλο παρά αισιόδοξο είναι, η πολυδιαφημισμένη ρευστότητα πέφτει με το σταγονόμετρο.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις