Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο "Επιθεωρητής Μεγκρέ" από το BBC στην ΕΡΤ

Η νέα μίνι σειρά, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 9 μ.μ., στην ΕΡΤ2

 

Τη μίνι αστυνομική σειρά μυστηρίου «Επιθεωρητής Μεγκρέ» (Maigret) με πρωταγωνιστή τον Ρόουαν Άτκινσον προβάλλει η ΕΡΤ2 κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 9 το βράδυ. Η μετάδοση ξεκινάει απόψε. Στη σειρά, παραγωγής του βρετανικού BBC 2016, πρωταγωνιστεί ο διεθνούς φήμης ηθοποιός Ρόουαν Άτκινσον. Σε μια ερμηνεία - αποκάλυψη υποδύεται τον επιθεωρητή Μεγκρέ, ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με τη σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης ψυχής.

Με κατανόηση, αλλά και χιούμορ, αναζητεί το κίνητρο που κρύβεται πίσω από κάθε έγκλημα. Στο πρώτο επεισόδιο καλείται να διαλευκάνει δύο υποθέσεις φρικτών εγκλημάτων στο Παρίσι της δεκαετίας του ’50: Ένας κατά συρροήν δολοφόνος βάζει στο στόχαστρό του γυναίκες στην περιοχή της Μονμάρτρης. Χωρίς να υπάρχει κάποιο στοιχείο και με τις εφημερίδες να δημοσιεύουν διάφορες εικασίες, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον επιθεωρητή Μεγκρέ. Τι θα κάνει άραγε για να διαλευκάνει τους φόνους και να ανακαλύψει τον στυγερό δολοφόνο;

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο