Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αναγνώριση ασφαλιστικού χρόνου για τους εργαζόμενους του Mega

  Ως ασφαλιστικός χρόνος για τους εργαζόμενους του Mega αναγνωρίστηκε από το υπουργείο Εργασίας το διάστημα από τον Μάρτιο του 2018 έως και τον Μάιο του 2019, δηλαδή συνολικά 15 μήνες. Η αναγνώριση...

 

Ως ασφαλιστικός χρόνος για τους εργαζόμενους του Mega αναγνωρίστηκε από το υπουργείο Εργασίας το διάστημα από τον Μάρτιο του 2018 έως και τον Μάιο του 2019, δηλαδή συνολικά 15 μήνες. Η αναγνώριση επιτεύχθηκε ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των σωματείων των δημοσιογράφων, προσωπικού και τεχνικών τηλεόρασης, ΕΔΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΙΤΑ. Με τον τρόπο αυτόν άνεργοι πρώην εργαζόμενοι του Mega δικαιούνται επίδομα ανεργίας και ο χρόνος αυτός προσμετράται ως συντάξιμος.

Σύμφωνα με την ΕΣΗΕΑ απομένει η αναγνώριση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων για επιπλέον διάστημα έξι μηνών, ώστε να συμπληρωθεί ο χρόνος μέχρι την απόλυση των εργαζομένων από την ειδική διαχείριση. Τα σωματεία των εργαζομένων συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις για την οριστική επίλυση και εξασφάλιση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων των απολυμένων πρώην εργαζομένων στο "Mega".

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο