Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Κίνδυνος λουκέτων στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της περιφέρειας Έσοδα μηδέν για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της περιφέρειας από το πακέτο των 11 εκατ. ευρώ που διέθεσε η κυβέρνηση για την επικοινωνιακή καμπάνια «Μένουμε Σπίτι». Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών (ΠΕΙΡΑΣ) Αντώνη Γρηγορόπουλο, «κανένα από τα 650 ραδιόφωνα της περιφέρειας δεν έχει πάρει ακόμα ούτε ένα ευρώ από το πακέτο ενίσχυσης που διέθεσε η κυβέρνηση για τα ΜΜΕ, με αποτέλεσμα να απειλούνται με λουκέτο πολλά από αυτά, τα οποία στο σύνολό τους απασχολούν 5.000 εργαζόμενους». Όπως είπε, μιλώντας στο tvxs, «η Πολιτεία μάς υποχρέωσε, και ανταποκριθήκαμε σε αυτό, να παίξουμε δωρεάν το ενημερωτικό σποτ της καμπάνιας 'Μένουμε Σπίτι'».

Ψήφισμα συμπαράστασης στον αγώνα των καλλιτεχνών και των εργαζομένων στην Τέχνη και τον Πολιτισμό εξέδωσε η ΠΟΣΠΕΡΤ. Με ανακοίνωσή της υποστηρίζει τα δίκαια αιτήματά τους στον αγώνα για την επιβίωσή τους. «Να σταματήσουν τώρα η κοροϊδία, οι επικοινωνιακοί τακτικισμοί της κυβέρνησης και να απαντήσει στα αιτήματα των φορέων τους» σημειώνει η ΠΟΣΠΕΡΤ.

Επανέρχονται οι ελληνικές σειρές στον Alpha από την επόμενη Δευτέρα, κάθε βράδυ, μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Η σειρά «Έλα στη θέση μου» θα μεταδίδεται με πρωτότυπα επεισόδια. Η σειρά «Έρωτας μετά» με επεισόδια σε επανάληψη.

Επανέρχεται η σειρά «Είσαι το ταίρι μου» στο Mega Ξεκίνησε ήδη από χθες στις 9 το βράδυ το πρώτο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς του Λ. Παπαπέτρου με τους Κατερίνα Λέχου, Αλέκο Συσσοβίτη, Βίκυ Σταυροπούλου, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Άρη Σερβετάλη, Αλέξη Γεωργούλη, Υβόννη Μαλτέζου κ.ά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL