Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C22.0°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C21.2°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Με το αγγλικό περιοδικό «How it Works», περιοδικό επιστήμης και τεχνολογίας, εμπλουτίζεται το «Έθνος της Κυριακής», από αυτή την Κυριακή 26 Απριλίου και κάθε τελευταία Κυριακή του μήνα. Το περιοδικό παρουσιάζει με εύληπτο τρόπο περίπλοκα θέματα και επιχειρεί να εξηγήσει τον κόσμο γύρω μας με σαφή, έξυπνο και έγκυρο τρόπο. Θέτει ερωτήματα για τον άνθρωπο, τον κόσμο γύρω μας, τη φύση αλλά και ολόκληρο το σύμπαν, με κείμενα από ειδικούς κάθε τομέα, εξειδικευμένες πληροφορίες και καταπληκτική εικονογράφηση. Συγκεκριμένα, το περιοδικό περιλαμβάνει θέματα επιστήμης, τεχνολογίας, μεταφορών, περιβάλλοντος, διαστήματος και ιστορίας.

Την ηθοποιό Μαρία Κίτσου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» ο Νίκος Χατζηνικολάου, την ερχόμενη Δευτέρα στις 23.45 στον ΑΝΤ-1. Η εκπομπή παρουσιάζει τη ζωή και τη διαδρομή της, από το θέατρο μέχρι τις «Άγριες Μέλισσες». Τα γυρίσματα στο Διαφάνι, τα παρασκήνια και όσα δεν γνωρίζαμε για την ταλαντούχα ηθοποιό που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό.

Η σπουδαία συγγραφέας Άλκη Ζέη, που έφυγε από τη ζωή στις 27 Φεβρουαρίου 2020, μιλάει στη Λένα Αρώνη, στην τελευταία της συνέντευξη. Με αφορμή το καινούργιο της μυθιστόρημα «Ένα παιδί από το πουθενά», η υπέροχη Άλκη μιλάει για το πώς έγραψε το βιβλίο, μοιράζεται με αυθορμητισμό και αμεσότητα τις σκέψεις της για τη ζωή της, τη φιλία, τα παιδικά της χρόνια, αλλά και τη σχέση της με τα παιδιά και τα εγγόνια της. Απόψε στις 8 το βράδυ, στην ΕΡΤ2.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL